Konyharuháról hogy lehet eltavolítani a kutyaszőrt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 22:50
21/42 A kérdező kommentje:
Mi gáz van ezen? :D Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, de van aki probokálni jár ide. Szerintem ti vagytok gázak, hogy nincs jobb dolgotok :D Gondoltam kultúráltan kitöröltetem, és annyiban hagyom, de a kis torz lelketek nem hagy nyugtot nektek. Én lehet nem vagyok a legtisztább, de legalább a lelkem tiszta :D
2020. dec. 28. 22:46
22/42 A kérdező kommentje:
*provokálni :)
2020. dec. 28. 22:46
23/42 anonim válasza:
Legalább a lelked legyen tiszta, ha már az otthonod és a környezeted nem az.
24/42 anonim válasza:
A konyharuhát is oda kellene elvinni ahol a lelki megtisztulásait végzi.
25/42 A kérdező kommentje:
🤣😂 Nincs kosz nálam, de természetesen azt hiszel, amit akarsz, ha ettől teljesebb a napod! Baromi értelmes beszélgetések ezek gyerekek, csak így tovább! Pont ilyenekre nem akartam időt vesztegetni, de mindegy köszi srácok! Élmény volt. Adios! 💚🌍 Béke veletek!😃
2020. dec. 29. 15:33
28/42 Ibw4x válasza:
Aha.. A nagy környezetvédő..
Akkor nem tartanád ott a kutyát, ahol nincs helye..
29/42 anonim válasza:
Fogalmuk nincs mi, vagy mi lenne a környezetvédelem. Igénytelenek!
30/42 anonim válasza:
Hagyjátok már! Feltett egy kérdést, ti meg ekézitek. Itt élitek ki a frusztrációtokat vagy mi? A kérező vesz új konyharuhákat, gyakrabban mossa, cseréli és nem engedi a konyha közelébe a kutyát. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!