Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan legyek (jó) háziasszony?

Hogyan legyek (jó) háziasszony?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem össze a barátommal. A főzés nem az erősségem, de ezen szeretnék változtatni, ezért szeretném kérdezni, hogy Ti hogy/honnan tanultatok meg főzni? Könyvet most nem szeretnék venni, meg vizuális típus vagyok, ezért egy olyan oldalt szeretnék találni, ami a nagyon kezdőknek való. De tényleg, ahol le van írva akár még képekkel is lépésről lépésre minden.

A másik dolog pedig, hogy takarításnál mire mit használtok (csaptelepre, fürdőkádra, tűzhelyre), mivel mostok fel, miből mennyi kell. Szeretnék házias lenni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.

2020. nov. 2. 16:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd el megegyszer a leirasom es lathatod hogy nem onmagaban hasznalom de ugy latom itt eros ertelmezesi problemak vannak a fejekben, mert sem az olvasott szoveget sem a tisztasag fogalmat nem tudjatok ertelmezni.

Hat ez van. Nem vagytok egyedul ahol csak az utcara oltoztok ki otthon meg megesz benneteket a retek 🙈😘

2020. nov. 4. 19:48
 32/32 anonim ***** válasza:

Tehát mosószerrel mosol, nem "domestossal".

Amúgy kár az indulat, hidd el, pl. nálam sincs retek attól még, hogy nem olyan márkájú a mosószerem mint neked, wtf... :DDDD

2020. nov. 5. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!