Melyik házimunkát milyen sűrűn csináljátok?
Figyelt kérdés
Ilenyekre gondolok, hogy portörlés, porszívózás, felmosás, kád kitakarítása. Amit ugye nem napi szinten csinál az ember.2020. okt. 26. 13:48
21/28 anonim válasza:
Kádat pár havonta? Oké, a kosz nem látszik, de a bacilusokról nem hallottál még?
22/28 anonim válasza:
#21: De hallottam. Viszont még nem találkoztam velük. Annyi bacilus van benne, mint amennyi mondjuk a piperepolcon, mivel a vízen és a fürdőszoba levegőjén kívül mással nem érintkezik. Nagyanyámnál utoljára úgy 10 éve volt kipucolva a kád, neki jó úgy, hetente kétszer megfürdik benne, és semmi baja. Ha lenne valamilyen hatással az emberre a kitisztítatlan kád, akkor neki már észre kellett volna vennie szerintem.
23/28 anonim válasza:
Heti 3szor szoktam felporszívózni,felmosni.Portörlés heti 1,kád kitakarítása hetente egyszer.
24/28 anonim válasza:
Ha lezuhanyzol fürdés előtt ÉS desztillált víz folyik a kádcsapon akkor igazából nem tűnik gáznak ilyen ritkántakarítani... Más esetben elképzelni nem tudom, hogy nem lesz retkes! :O
25/28 anonim válasza:
Retkes lesz, csak nem érdekli, nincs rá igénye.
26/28 anonim válasza:
De akkor miért lettem lepontozva? :DD
Ha csak tiszta valaki/valami kerül bele és nincs vízkő, akkor már csak a halott hámsejtek bacisodhatnak el, szóval még mindig nem higiénikus, de koszos valószínűleg tényleg nem lesz. De nem hiszem hogy fennáll amit írtam, szóval gondolom konkrétan KOSZOS a kád... nálunk az lenne, ha pár naponta nem pucolnám....
27/28 anonim válasza:
#20 vagyok. Minden fürdés után körbetörlöm a szivaccsal és leveretem a zuhanyfejjel. Ez alap dolog. Aki csak kiszáll a kádból és úgy hagyja, annál elhiszem hogy pár naponta retkes lesz. Nálam nem. Ez olyan mint amikor valaki azt mondja hogy 3 nap után áll a sár az előszobában, és nem érti hogy mások miért csak hetente mosnak fel. Holott csak használni kellene lábtörlőt, meg egy felmosórongyra vagy valamire kellene lerakni a cipőt.
28/28 anonim válasza:
Evidens hogy "leveretjük", hogy a kosz NAGYJA távozzon. Egy sima csapvizes "leveretés" nem fogja megtisztítani.
Mint ahogy lábtörlőt is használunk, a kosz NAGYJÁT leszedi a cipőről, de nem sterilizálja.... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!