Mi a fontosabb számodra? Hogy rend legyen elobb vagy fott etel
Lehet normális szendvicset is készíteni ám. Főtt kajából a legtöbb vitamin kifő.
Az én anyám is ilyen főttkaja mániás, nekem is az agyamra ment vele. Mondjuk még ma is.
#11 Bár élnének még a szüleim,én ölni tudnék értük!
Nálunk mondjuk édesapám balhézott volna,ha nincs napi 1x főtt étel az asztalon!
10évesen hülyeségnek tartottam,de +35 vagyok!Igaza volt!A főtt étel nem cserélhető le "salátás szendvicsre"
Bár mit hivunk fött ételnek?!A tészta ~15 perc alatt megfől,hozzá gomba/kukorica konzerv +ketchup és kész a kaja,AMI meleg.
De a fagyasztott zöldség+ zacskós leves kombó se rosszabb!
A nagyi féle 3-4 órás tyúkhúsleves,friss zöldséggel,na azt mondjuk ritkábban készítek.
De a krumplistészta is leegyszerűsithetöbb krumplipüréporral (bár én tejport használok)
10: Épp a főzéssel csökken a tápanyagtartalom.
A hideg nem kell, hogy kenyér legyen, én pl. pont nem szeretem a tésztaféléket, zöldséget és tejterméket szoktam enni, magvakat, mindenfélét. Ha kenyérfélét is, akkor pl. 1 kiflihez 5 dkg vaj, 8 dkg tonhalsaláta is elfogy.
Hmmm,140nézetméter?!
Kösz,kihagynám!
Miért nem elég a 60!
(Oké,más az örököltem,meg más az épitettem)
{€z a jó szülő vagyok és gondolok a gyerekeimre....,meg gondolkozz.Vajon ők is ezt akarják?!}
De akkor a párod és a gyerekek is besegíthetnének,még ha háztartásbeli vagy is.
Éhesen nem lehet semmit csinálni.
Főtt kaja legalább kell egyszer egy nap. (Ki honnan szerzi be, az a maga dolga.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!