Hogyan kell rendet tartani?
A takarítással nincs baj az megy, de mindenfelé a holmink hever. Hétvégén letörölgetek mindent, és összeszedem a széthagyott tárgyakat egy kupacba, de olyan igénytelen. Annyira szeretném, ha nem lenne látható.
Ami nagy probléma:
A levelek, hozza a postás és csak le van rakva a bárpultra akár hetekre is, aprópénz tollak ollók.
Étrendkiegészítők, gyógyszerek a mikró tetején.
Nem használt háztartási gépek a konyhapulton.
A nyomtatónál a papírok.
Garanciális gépek dobozai a szekrény tetején.
Fürdőszobában borotva, parfümök, deók, tisztítószerek.
A rendtartás lényege, hogy folyamatosan rendet raksz. Nem várod meg hogy halmozódjanak a dolgok, hanem alapból a helyére teszed, elpakolod, elmosod.
Illetve alapból mindennek kialakítasz helyet. Tároló dobozok, akasztók, egyebek.
Mostani albérletem például katasztrófa volt mikor ide költöztem.
Előtérből például elpakoltam minden oda nem illő dolgot, hogy aki belép, ne azonnal a felmosó-takarító eszközökbe rohanjon bele.
Felmosó elfér a WC mellett, a mosógép a konyhában lévő nagy beépített tárolószekrénybe került, a konyhai kisebb-nagyobb dolgokat is elpakoltam, vagy tároló dobozokba tettem, így rendezett képet mutatnak plusz nincs tele a pult. Fürdőben az ajtó felett van beépített polc, arra dobáltam fel mindent, így rögtön rendezett képet mutat az is.
Nem megy :(
Összepakoltam és nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!