Hogyan tudnék rendet tartani a lakásomban?
Született rendetlen vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy jól ézrem magam a kupiban, sőt. Pl. tanulni egyáltalán nem tudok rendetlenségben.
De egyszerűen nem tudok rendet tartani. Odáig fejlődtem, hogy minden reggel fél óra rendrakással kezdem a napot, de ez nem megoldás, ugyanúgy folyamatosan csinálom a rendetlenséget, csak nem hagyom napokig érlődni.
Most is kupiban ülök, mert ma sztrájkolok.
Ezen változtatni szeretnék.
Elolvatam a konmari módszert:" Rend a lelke mindennek" ami csodát művelt. Hónapok óta tökéletes rend van a szekrényeimben. Azelőtt óriási káosz volt és soha nem találtam meg semmit. A ruhák begyűrve... De a könyvnek köszönhetően pont olyanok a szekrények, fiókok, mint amikor rendet raktam bennük. Ez nálam kész csoda és óriási eredmény. Kb olyan, mint leszokni a dohányzásról.
Van esetleg másik ilyen könyv, blog, cikk vagy valami, ami segíthet a szekrényeken kívüli világom rendben tartására?
Esetleg tippek amiket kipróbálhatok?
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!