A kádban az elesés gátlót hogy lehet tisztán tartani?
Keféld át, majd hipos vízben áztasd 2-3 órát, akkor tiszta lesz.
Fürdés utàn mindig ki kell valahová akasztani, hogy le tudjon csepeg mi, s ki tudjon száradni teljesen, a víz meg a szappan ne poshadjon bele.
Ecetben (20%-os!) szoktam áztatni, az szinte mindent leszed. Ha szódabikarbónát is borítasz bele, akkor végképp lerobbant mindent róla.
És elég leöblíteni, mert egyik összetevő se káros.
igen, mivel az elesés gátlót többek között kisbabák alá szokták tenni, és a kisbabáknál használnak gyógyszertári fürdetőt, ezért itt bátorkodtam feltenni a kérdést. nem pontozlak le, nincs kedvem.
2-es és ezek nem ártanak az akril kádnak? domestossal csináltam de az nem túl környezet barát
de semmi sem rakódott le rajta, míg nem volt meg a kisbabánk, értsd már meg hogy kimondottan a babafürdető rakódik le rá. Ráadásul pl anyám se használ, az anyósom se használ, gondoltam kisbabásoknál gyakoribb.
de legyen igazad, nekem 8 melyik kategóriába tartozik, csak a válasz érdekel..aki normálisan válaszol a kérdésre, annak köszönöm.
Mosógépben milyen programmal mosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!