Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek havi 70. 000...

Szerintetek havi 70. 000 Ft-ból ki lehet jönni egy hónapban egy 3 tagú családnak (újszülött baba), ha nem kell lakást, rezsit, meg hitelt fizetni? Szóval ez tisztán megmarad.

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 23:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%

Bőven, még félre is tudtok belőle tenni.

Hármunknak (kisbabával) rezsi+albérlet után marad havi 35 ezer és mégis kijövünk, bár iszonyat szegényesen ez tény, szóval ne aggódj, 70 ezer rengeteg pénz, nem lesz gond.

2013. júl. 22. 23:17
 2/17 anonim ***** válasza:
38%

Igényfüggő, de hidd el, iszonyatosan boldog lennék, ha ennyi maradna az összes csekk és lakhatás kifizetése után!

Pelus, kozmetikum, ruci a babának havi 10-15-ből megvan, akkor is, ha tápszer kell, mert nem szoptatsz, nektek a konyhára 40 bőven elég és minden nap jut hús az asztalra, és akkor még mindig marad ruhára, tisztálkodószerre, egyebekre is.

2013. júl. 22. 23:25
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
Meg meg lehet élni belőle. De előbbre jutni nem nagyon, ez meg azért elég rossz ha az ember anyóssal vagy a szüleivel él. Akkor amikor az embernek már saját családja van elég ciki ha a szülei vagy az anyósa fizeti a rezsijüket. Én szándékosan 70 ezres keresetre nem terveznék gyereket.
2013. júl. 22. 23:34
 4/17 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as. Külön élünk, fizetünk mindent, csak sajnos pár hónapig van még hitelünk. És csak ennyi "konyhapénz" marad. Csak aggódom, hogy ha megszületik a baba és én már nem dolgozom elég lesz-e ez az összeg.

36 hkm

2013. júl. 22. 23:37
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Ha jól értem, már jön a baba: örülj, ne aggódj.

Úgy kérdezted: "ki lehet-e jönni?"

Hát azt lehet, nem lesz valami fényűző élet, de szerintem nem fog az akkora problémának tűnni! :D

2013. júl. 22. 23:47
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon számolgatva ki lehet jönni belőle, de a jobb ruházkodásra és extra dolgokra (színház, mozi, nyaralás) nem nagyon maradna szerintem. Ez a jó minőségű kajára és esetleg egy autó fenntartására elegendő.
2013. júl. 22. 23:51
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

gyorsan szerezz be 3-4 peluskülsőt, meg vagy 20 darab tetra pelenkát és mosd a pelust, azzal máris spóroltál 10-15e ftot havonta ! kb. 20e ftból megvan, de két hónap alatt behozza az árát! ha rossz pólót vagy törölközőt kisebb darabokra vágsz, akkor popsitörlőre sem kell költeni, az még minimum 500 ft megtakarítás ,ha a legolcsóbb csomaggal számolok . viszont mivel mosod a pelust, nem kell popsikrém, ami megint vagy 300 ft.

nekünk így semmibe nem kerül a gyerek havonta. a fennmaradó összegból hasznosabb holmikat tudok neki venni, köv. hónapban pl. egy járókát.

ha bele vágnál sok sikert hozzá!

2013. júl. 23. 06:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

70 ezerbol csak elni:

Kaja heti nagyon durvan! 10000= havi 40 (sose lesz ennyi ha normalis kajat es nem unnepi menuket, de ebben igy mar a felvagott stb is benne van!)! A gyerek ha szopizik akkor csak pelus popsitorlo eloszor havi 5-7 ezer mig ujszulott ha nagyobb kb. 12-15. Ha tapszeres akkor eloszor ~6000 a humana egy honapra, ha nagyobb havi 10-12 is elment nalunk!

2013. júl. 23. 07:31
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván meg lehet oldani, szűkösen.
2013. júl. 23. 08:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megszületik az a kisbaba, tudni fogjátok , hogy nincs olyan kevés pénz, amiből őt ne tudnátok felnevelni.

Okosnak kell lenni, figyelni az akciókat, és neten nagyon sok mindent olcsón meg lehet venni használtan, jó állapotban.

Egy kis leleményesség, és simán elég lesz a 70.000.

Persze embere válogatja, pont tegnap egy másik fórumon valaki azt kérdezte, ha nekik 350.000 Ft maradt tisztán hány gyereket vállalhatnak. Egy csomóan azt írták egyet sem. na ők nem tudom hol élnek. Hány magyar családnak marad ennyi pénze?

Nem lesz semmi gond, mindenre jutni fog :))

2013. júl. 23. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!