Újszülött kislánynak hogy kell a nemiszervét tisztán tartani? Piros pöttyök jöttek ki a fenekén és a nuncusán.
Széthúzod a két pici szemérem ajkát, és teljesen tiszta popsitörlővel kitörlöd a krémet stb-t ami rá került.Mikor fürdeted akkor is törlöd a legvégén a fürdetőkendővel.
A kiütés valószínűleg pelenka kiütés lehet, de dokinak mutasd meg.
Piros popsira a jó öreg neogranormon kenőcs vált be nálunk.
Anyatejes vagy tápszeres? (A piros pöttyök miatt kérdezem)
Amúgy ki kell tisztítani, de a hüvelybe nem szabad belenyúlni, az esetek 99%-ban oda nem is jut be a kakai, csak a kisajkak lesznek olyanok, meg a csikló és tájéka. Azt szépen le kell tisztítani minden egyes alkalommal.
3 kislány anyukája
Köszi a válaszokat!
3 hetes a kislányom és anyatejes. 3 napja vettem észre hogy pöttyös a feneke, a nunija meg tegnap óta.
Te fogyasztasz tejterméket?
Mert nálunk attól jöttek ki ezek a pöttyök, és amikor én leálltam MINDEN tejszármazékot tartalmazó étellel, akkor szépen helyre is jött.
Emellett okozhatja túlillatosított nedves törlőkendő is.
Próbáld meg vizes vattával pár napig, és nézd meg, javul-e.
Várj még egy kicsit, egy-két nap alatt még nem múlik el, lehet hogy 3-4 nap is kell.
Ha azonban semmi javulás 4 nap után, és te teljesen tejmentes étrenden vagy, akkor máshol kell keresni az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!