Szerintetek babalatogatoba 3 honapos kislanynak mit celszeru vinni? Van valami tippetek?
Én a csini csajos ruhácskáknak örültem, fodros szoknya, kantáros Ruci, body csomag, bár ebből érdemes 6-9 hónapos méretben venni, nehogy kicsi legyen, a nagyba úgyis belenő!
Tescoban nagyo szép ruhák vannak, azoknak mindenki örűl!
Pelenka, popsitörlő.
Gabi sampon, fürdető, popsikrém popsitörlő csomagban összeállítva.
Ezek mindd 3-4000 Ft-ból megvannak
Pelusnak orultem a legjobban. Az ilyenektol h pluss, ragoka mar a falra tudtam maszni mert mar nem volt hely hova rakni. Ruhacskak is aranyosak voltak de kaptunk annyit h volt amit ra se adtam mert kinotte mire sorra kerult volna. Popsitorlo is jo otlet. A babaapolasi szereket ha vinni akarsz azert elotte tajekozodj h van-e allaneo termek amit hasznalnak mert meg naivan amikornem volt gyerekem akkor osszeallitottam egy ilyen johnsons csomagot, mint utolag kiderult csak bubchen termekeket hasznalt a kicsire.
A body jo otlet de valban angyobb meretet vegyel inkabb.
Játszószőnyeg, csinosabb pelenkázó táska benne pelenkázó alátét, törlő kendő, kézfertőtlenítő.
Anyának illat gyertya, illatosító. Babának digitális hőmérő, kis csajos pléd, szobába való kiegészítők pl ágyra szerelhető tároló, falmatrica, mese figurás éjjeli fény.
Pelenkázó táskája, hőmérője, stb. valószínű már van egy 3 hónaposnak... illatgyertyák nem javasoltak pici mellett.
Én azt mondom, kérdezd meg a szülőket.. Az a leghasznosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!