Második baba érkezésekor mit illik vagy mit érdemes vinni babalátogatóba?
Így van, a pelenka, popsitörlő mindig hasznos, hisz abból minden gyereknek új kell, azt nem lehet megörökölni és elég drága mulatság amúgy.
De vehetsz aranyos kis ruhát, ahogy az előttem szóló is írta, amit akár kicsit később tud csak hordani.
Vagy törölközőt, kis cipőt, zoknit, kis sapkát. A tesómtól például egy olyan babacsomagot kaptunk, amiben volt törölköző, rugdalozó, body, kis sapka, kis kesztyű, kis mamusz.
Pelenkatorta!!!
Èn eddig akàrhova vittem, mindig bags sikert aratott. Van benn hasznos splits is ès ajàndèkot is tehetsz a tetejère. Èn valami plüsst, kiscipőt, jàtèkot szoktam a tetejère tenni, az oldalàra meg popsitörlő, babamasszàzs olaj, ès aprò termèkmintàk pl dm-ből. Darker gyakorlò anyukakènt èn is szerettem, mert ki tudtam pròbàlni több fèlèt, nem kellett az egèszet megvenni ès kivàlaszthattam ami Nekünk a legjobb volt.
Nagyon egyszerű itthon elkèszìteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!