Második baba érkezésekor mit illik vagy mit érdemes vinni babalátogatóba?
A nagynak (bece)neves előke, a kicsinek (bece)neves textilpelus, rongyi, babatakaró...
Sok helyen tudnak ilyet gépi hímezni:). Egyedi, mégsem nagyon lőhetsz mellé:).
Egy csomag pelust viszek, hogy a praktikum is meglegyen, nagyon jó ötletnek tartom a törülközőt vagy takarót a gyerekek nevével ellátva, babanapló és lenyomatkészítő. Szeretem az ilyen dolgokat, amik eltehetők emlékbe, olyan jó idővel rábukkanni ezekre.
Amit nehéz beszerezni, az a névvel ellátott dolog, nem tudom, hol hímeznek ilyet. Merre induljak, tudnátok segíteni?
De milyen üzletben? Elnézést, hogy értetlenkedek, de még nem tűnt fel, hogy lenne ilyen.
Olyat láttam már, hogy törülközőre van hímezve a név, ott vállalják esetleg a hímzést? Mindenesetre rákérdezek egy ilyen üzletben.
Egyébként köszönöm, hogy visszanéztél és válaszoltál!
Igen, ott például:)! Én is így csináltattam; rákérdeztem, milyen anyagú előkét/ textilvalamit hozhatok, amire tudnak hímezni(a frottírom kívül mondjuk, bár abból is van előke is), megmondták, megvettem, visszavittem, 5 perc alatt ráhímezték:).
HOl laksz? Hátha ár erre valaki a környékről, aki tudná, hol csinálnak ilyet.
Te nem naprakész vagy, hanem percrekész:)))
Miskolcon fogok tudni szétnézni. Nagybevásárlásnál akkor megnézem ezeket a helyeket. Köszi mégegyszer a segítséged!
Gyerek alszik, Férj beteg, tele az agyam a tanulással, netezek:D.
Sok sikert:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!