Vennétek egy 9 éves kislánynak Alkonyat könyvet?
Figyelt kérdés
Unokahúgom 9 éves, anyukája megengedte neki hogy nézze az Alkonyat-ot. ez a kedvenc filmje. van egy hordozható Dvd lejátszója amit mindenhova magával cipel hogy bárhol tudja nézni a filmet. Mivel ennyire szereti gondoltam megveszem neki a könyvet, hogy ne folyton a gépet bámulja. Igazából én nem értek egyet az anyukával hogy miért engedi ezt a filmet nézni neki, de ha már nézi akkor inkább olvassa. Más ajándék ötletem nincs mert elég koravén kislány és inkább a tinis dolgok érdeklik mint a gyerekes. Te megvennéd neki karácsonyra?2013. nov. 13. 10:38
1/6 anonim válasza:
Ha már nézi, akkor kb. tökmindegy, igazad van. De esetleg vehetnél neki stílusában hasonló, de új könyvet, hátha lecuppan erről a filmről és esetleg valami olyasmit is elolvas, ami igaz, hogy tiniknek szól, de mondjuk van benne egy normális, egészséges értékrend is. Sok tiniregény és film van, én valami újat vinnék inkább.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Tudsz esetleg valamilyen más hasonló könyvet ami érdekelheti? Sajnos nem vagyok túl tájékozott ezekben. az alkonyatot sem láttam és nem is olvastam csak a híréből tudom hogy nem 9 évesnek való.
2013. nov. 13. 10:48
3/6 anonim válasza:
Szia! Én nem venném meg! A könyvre rá van írva, hogy 16 éven felülieknek javasolt. Igaza van az előzőnek, nem biztos, hogy ezt kellene tovább erőltetni, szerintem egy nagyobb könyvesboltban az eladók biztosan tudnak neked olyan könyvet ajánlani, ami az ilyen idős gyerekeknél biztos befutó!
4/6 anonim válasza:
A szent johanna gimi most nagyon menő sorozat, bár nem vámpìros, de mai tinik, mai "problémákkal". De ha végignézte a filmeket, a könyvet is túléli. A könyvesboltok gyerekrészlegén vannak durvább könyvek is
5/6 anonim válasza:
Én i 9 évesen kezdtem nézi az alkonyatot, mint akkor az összes lány az osztályomban (most vagyok 14). Szerintem megveheted neki, mert nm annyira durva, én már 10 évesen elolvastam...
6/6 anonim válasza:
azt a szennyet senkinek. ebben a korban Harry Pottert kéne olvasnia, nem tiniregényeget. 10. szülinapjára megkapja majd a szürke 50 árnyalatát is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!