Mi a fontosabb számodra? Hogy rend legyen elobb vagy fott etel
Ha nem kosz van, hanem "csak" kupi, akkor azt gyorsan el lehet tüntetni.
Hacsak nem 150 m2-en minden helyiségben rendetlenség van.
Egy átlagos 3 szobás lakásban, egy átlagos rendetlenséget max fél óra eltüntetni.
Utána jöhet a főzés.
Ha bármelyik nincs otthon mire hazaérek ütök.
Úgyhogy azt mondanám egyformán fontos.
Különben a gyakorlatban a legnagyobb kupi közepén leülök chipset vagy pogácsát enni, esetleg teát, kávét csinálni, ez a személyes megoldásom.:)
Nem szoktam se rendet tenni, se főzni.
Főtt étel,tiszta ruha....
A "kupi" relativ fogalom.
Akárcsak a kosz!
Két kezed van mint mindenkinek,és gondolom többi testrészből is.
Én erre azt szoktam mondani:ha nem tetszik állj neki!
Ugatni mindig egyszerűbb!
NE itélkezz,amíg a másik helyébe nem vagy!!!
{Ez nálunk is így volt;ápold a beteg szülőt (eggyütt éltünk),ápold az agyvérzéses nehezen mozgó idősebb testvért,a gyerekét vidd-hozd iskolába+ délutánonként foglalkozz vele.Legyen étel az asztalon.... És hurrá,nekem is van párkapcsolatom!)}
Jahj, anyám is pont ilyen, hogy "FŐTT ételt ettél?" Nem tökmindegy? Ha főtt, akkor főtt, ha csak szendvics, akkor szendvics, a lényeg hogy finom és laktató legyen, amik bármelyikkel elérhetők, ahogy az egészséges táplálkozás is!
Viszont nem bírom nézni, ha rendetlenség van a lakásban, ami miatt nem lehet valamit megtalálni, amikor alig lehet valahová lépni, bármikor bármiben könnyen áteshet az ember! Hiányzik ez bárkinek is?
Úgyhogy szerintem ezt inkább embere válogatja, nem mondanám, hogy a kaja annyira egyértelmű lenne!
A kupi se jó dolog, de hogy főleg a főtt kaja hiánya agressziót váltson ki az emberből... most komolyan, mire jó ez, kedves #4-es, örömöd leled a verésben?! Az asszony meg nem cseléd!
# 9,azért a főtt étellel több ásványi anyagot viszel be,mint a kenyérrel!
A "hidegkaja/szendvics" étrend ugyan mitől egészségessebb?!
Vagy a rendeljünk pizzát?Mennyire pénztárca barát?!
Amúgy a főzés családbarátabb lehet! Közös tevékenység.(Unokaöcsém 11-13 évesen szivesen pucolt répát,krumplit,vagy előformázta a lángosokat és közben jól elbeszélgettünk milyen volt aznap a suli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!