Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Utólag mit lehet tenni a...

Utólag mit lehet tenni a vízes fal ellen?

Figyelt kérdés
Nyáron vettünk egy rossz házat règebbit. Apránkènt újítjuk fel. 1 szoba meg a fürdő kèszen van. Viszon a szobában ugye újra lett vakolva glettelve, le lett festve. De az oldalfalakon látszik a nedvessèg foltokban hogy vízes. Èn nem mindenhez èrtek de kicsit utána olvastam. Valószínűleg talajvíz. Mit lehet tenni így utólag vele? Esetleg a többi helyisèggel is így járhatok, előtte mit èrdemes tenni?

2017. jan. 30. 10:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
És ha az újravakolás azt jelenti teljesen levertétek és teljesen új vakolat került fel mindenhol akkor majd a harmadik évtől lesz brutálisabb a változás . Ha nincs vízszigetelés. Tapasztalatból tudom. Csináltattunk teljes vakolatcserét kb két évig jó volt majd nyomta le a vakolatot a vizes fal.
2017. jan. 30. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
48%
Az újravakolást a vizesedés fölött legalább 1 méter magasan meg kell csinálni, utsó. Nem úgy van, hogy bekenjük sárral, oszt jóvan. És mint mondtam, semmi cement a vakolatba!
2017. jan. 30. 16:36
 13/22 anonim ***** válasza:
2017. jan. 30. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez itt NEM a reklám helye!
2017. jan. 30. 16:54
 15/22 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk a ház hátsó fala az évek alatt kicsit meg is sűllydt, meg bár a szomszéd mást mond, de szerintem ők is hordtak oda földet a virágágyásuknak, a hátsó falnál magasan az alap fölött volt a talaly szint, onnan ko kellett termelni annyi földet a szomszéd nagy szomorúságára, hogy kilátszódjon az alap, és kapott körbe a ház egy beton vízelvezetőt...

És csodák csodájára, a vizesedés is megszűnt.

2017. jan. 30. 19:08
 16/22 anonim ***** válasza:
ma 16:36 Mi nem volt érthető a teljes vakolatcserén? Az egész ház külső belső vakolata le lett verve és újravakolva. Sajnos én akkor még gyerek voltam nem értettem hozzá apámat meg rábeszélték valami mágneses víztaszító készülékre ami sz.rt se ért.
2017. jan. 30. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Most látom valami ilyen készüléket vett apám amit fentebb belinkeltek. Na olyat ne vegyél nem vált be.
2017. jan. 30. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

A vizesedés sok mindentől lehet; nem megfelelő járda, elöregedett szigetelés, egy rossz gyengén szivárgó vízvezeték cső. Az Ön esetében az elöregedett vízszigetelés okozza a nedvesedést, a járdát és a ház körüli környezetet nem tudjuk milyen.

Látatlanban falszárító vakolat rendszert javasolnék.

Üdvözlettel

2017. jan. 31. 15:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács:

Injeltálást felejtsd el, ismerősömnek semmit nem ért de a fal olyan kemény lett, hogy utána a lemezt se tudták belesajtolni. Mintha betonpálcák lettek volna a falban.

Ha aktuális írj , tudok olyat aki tud segíteni

2017. febr. 1. 14:34
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó tanács, senkire ne hallgass aki tanácsokat osztogat anélkül, hogy ő a házadat, te meg a referenciáit láttad volna...
2017. febr. 1. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!