Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Most ki a hibás? Ez ellen...

Most ki a hibás? Ez ellen utólag tudnék valamit tenni?

Figyelt kérdés
Ma ütköztünk egy autóssal. Kanyarodtam ki a parkolóból nekem volt elsőbségem mivel neki elsőbség adási táblája volt. Amikor már elkezdtem a kikanyarodást akkor megjelent egy furgon semmi elsőbséget nem adott sőt kis ívben kanyarodott is itt még nem lett volna gond de le is fékezet így koccantunk. Az ő autóján semmi sérülés lett de az enyémnek az index lámpája ki tört a sárvédő is sérült meg horzsolások is vannak rajta. Jó megegyeztünk hogy mind a ketten hibásak voltunk de itt jön a fekete leves kitöltötük a papírokat úgy beszéltük meg hogy mind a ketten odaírjuk hogy felelősek vagyunk. Ki lett töltve aláírtam utána jött ő. Azt már nem láttam amit irt majd végzet és oda adták a papírt majd elmentek utána néztem hogy alá sem írta sőt olyanokat irt bele hogy az én autóm véget lett horpadás holott nem is ott ütköztek. Ilyenkor mi a teendő? Ki volt tényleg a hibás? Előre is bocsánat hogy ha rossz kategóriába irtam
2016. dec. 31. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt elcseszted.
2016. dec. 31. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat eddig ilyen még nem volt.....
2016. dec. 31. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:

1. Nem te voltál a hibás.

2. Ha mind a ketten elismertétek h hibáztatok akkor minek töltöttetek kárbejelentőt?(akkor mindenkinek a saját kárát kell rendezni, gondolom én)

3.az után kell aláírni a kárbejelentőt, miután mindenki kitöltötte

4. Ha a legkisebb ellentmondás felmerül az ilyen esetekben, rendőrt kell hívni

2016. dec. 31. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj, ezt hívják tapasztalatszerzésnek. Legközelebb kemény leszel. Most elkönyveled, hogy nincs bizalom, hanem a kemény tények. Fényképeztél legalább? Mert ha azt sem, akkor sajnos így jártál.Egyszer egyes számban íesz, egyszer többesbe. A Másik fél nem volt egyedül, csak te? Mert akkor szintén buktad.
2016. dec. 31. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha neked volt elsőbbséged, akkor miért is egyeztetek meg, hogy mind a ketten hibásak vagytok?

Ők hányan voltak? És te?

2016. dec. 31. 17:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Ő egyedül volt mi meg négyen. Ő hívta apucit. Én meg ugye tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Mind a kettő autóról lett kép. Amúgy meg apuci töltötte ki. Nagyon erősködött miatta
2016. dec. 31. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:

akkor hivj rendort.. o megmondja ki a hibás..

a lényeg az ingyen van, mert nem szokott feljelenteni senkit, kivéve ha valaki eroskodik hogy hulyeség, na akkor feljelent és akkor a hibás büntit is kap.. velem volt ilyen párszor a hibás nem ismerte el a hibáját, 1 másodprcet se erősködtem, rendőr, kijött vle is perpatvart csinált a delikvens, akkor se kellett megszolalni csak mikor kérdezett én összesen rámutattam a kis háromszögre, és megint nem szóltam semmit.. a rendőr berendezte a problémát, megiratta a papirokat és mindenki boldog volt.

2016. dec. 31. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

Mutasd már meg google mapsen, hol van az a hely, ahol parkolóból kikanyarodva elsőbbséged van!

Szerintem ilyen nincs.

2016. dec. 31. 18:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem ott mondom ahogy kiállok a parkolóból....
2016. dec. 31. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Ez totál katasztrófa! Ha valóban ilyen gyengeelméjű embereknek van közlekedési lehetőségük gépjárművel, az mindenkire potenciális veszélyforrást jelent! Reméljük, hogy ez csak egy troll agymenése... B.U.É.K.
2016. dec. 31. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!