Mit tudnék utólag még ez ellen tenni? (komoly fogkövesedés, fogsárgulás, nagyon ijesztő =[)
Ma vettem észre sajnos - én hülye, hogy előbb nem -, hogy az alsó fogsorom iszonyúan fogköves (olyan, mintha nagy lepledékek lennének ott, de leszedhetetlen), és olyan sárga kb. mintha cigiznék.
Persze nagyon elszégyeltem magam, mert ez nyílván amiatt van, hogy hónapok óta nem mosok fogat rendszeresen... ezen változtatni fogok már nyílván, de most már sajnos nagyon ijesztő a látvány. Pánikomban alig sikerült tűvel valamelyest lekaparjam a fogkövet, de a fogak sárgassága ellen már nem tudom, mit tehetnék. Nagyon ronda.
Valaki a korholással egyetemben tudna hasznos tanácsokat is adni, hogy hogy tudnám mielőbb normálisan fehérré tenni a fogaim, és levakarni valahogy a maradék fogkövet?!
<21F>
fogorvos.
profi fogkőtelenítője van :)
a saját körzetedben ingyenes.
Ahha. Azt hiszem a "körzeti fogorvos" egy új definíció lesz számomra. Meg kell akkor majd nézzem, hol van ilyen. =)
A fogkőtelenítő anyagiját azt velem fizetteti majd, vagy az is a TB-ből jön?
Amúgy meg mi a fenétől lesz egy fog ennyire levakarhatatlanul köves? Mi tapasztja rá?
És a sárgaság? Tudtommal egészséges életmódot élek, csak a fogmosások lettek elfelejtődve a nap végére (kb. 1 héten 6× :/)
Ha körzetihez mész, akkor nem kell fizetned, bár nekem magándokim van, de ő sem kér érte semmit.
A fogkő lényegében vízkő.
Akkor látom, a fogkővel nem lesz nagy gond.
Viszont itt a sárgaság a fogzománcban van, és nagyon ótvar. Gőzöm sincs, hogy miért jött elő, most komolyan ennyire számít a napi 2 fogmosás?
Mert így az emberek kb. azt fogják látni, mintha láncdohányos lennék, pedig nem vagyok az. Épp elég csúfság az, hogy bár bő egy évtizedik járattak fogorvoshoz és viseltem minden elképzelhető fogszabályzót, olyan a fogsorom, mintha földről összekeresett csontdarabokból gányolta bele volna a számba egy félszaki :(
A sárgaság emellé nekem már túlontúl sok. Inkább fizetek érte 5000-et, ha valóban nem több.
"elszaporodnak a bacik és ilyen szuper kis dolgokat csinálnak"
Hogy sorvadnának el!!! >(
[gép előtt rondábban kötelező mondani]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!