Mitől lehet? Elég ijesztő tud lenni.
Elöljáróban: 14 éves vagyok és hímnemű.
Lassan egy hónapja felfigyeltem arra, hogy zuhanyzás közben, és sokszor utána is valami gond van a szívemmel.
Tudni kell, hogy nem bánok épp kíméletesen a szívemmel, nagyon sokáig fenn szoktam maradni, reggel pedig sokszor energiaitallal indítok.
Előbbi azért, mert sokszor késő estig írok másoknak házit...
Másikat meg azért, hogy előbbi hatását kiküszöböljem.
Szóval... Ami a lényeg. Mindig zuhanyzás közben szokott rám jönni, tompa fájdalom a szívemnél, kisugárzik a bal karomba, gyorsan is ver és szaporán veszem a levegőt.
Általában szédülök közben, de olyan szinten, hogy meg kell támaszkodnom valamin. Akkor miután kiszállok a fülkéből, elmúlik a mellkasfájdalom szinte azonnal, egy darabig fáj még a karom, gyorsan ver a szívem, szaporán veszem a levegőt, aztán elmúlik.
Ha pedig jobban meg vagyok terhelve fizikailag, tényleg nagyon ritkán, de szokott olyat csinálni, hogy teljesen össze-vissza kalimpál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!