Rástartolnál erre a konyhára? Egyéb kérdések lenn
Angliában élek. Nagyjából azért le lehet venni adatokat a leírásból remélem.
Még annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek át lehet e rendezni ezeket, mert nekem pont ellenkező oldalra kéne a szekrény. Ahol a beépített gáztűzhely van, nekem pont az ellenkező oldalra kellene raknom azt a sor szekrényt. Ahogy a tetejét is. Az ablakos oldalon a két szélső szekrény egy-egy beépített hűtő, illetve mosogatógép. Ezeket is adná a konyhával, de nekem pl nem kellenek, illetve nincs helyem rá. Ezeknek a helyére lehet bepolcozni házilag? (Párom nagyon ügyes, épp most csinál beépített szekrényt a lányunk szobájába, de amilyen olcsón adná ez a konyháját, a fa anyag és egyebek drágábbak lennének) Így kívülről próbáltuk kitalálgatni, hogy melyik rész lehet egybe, melyiket lehet mozdítani, fordítani, de nem vagyunk benne biztosak. Szerintetek?
A korpuszok bizonyára külön vannak, a munkalapok és a szegélyek pedig egyben. Át lehet forgatni, de kell majd hozzá néhány szerszám és némi asztalos véna! A munkalapot is vágni kell hozzá, és ha nem adja ki, akkor vehettek újat.
Szerintem.
Őszintén, nem! Az ár valóban kecsegtető, ha valakinek a gépek is kellenek, de ha nem, akkor épp hogy szar.
Maga a konyha régi, kb. 2000-es évek eleje stílus alapján, és meglehetősen ízléstelen is ezzel együtt.
600 fontnál egy kicsivel többért (7-800 körül) az ikeában gépek nélkül a konyhádra szabhatod a bútorokat egy ilyen kicsi konyhában. A 4 alsó szekrény (ebből egy a beépíthető sütő helye) + 4 felső munkalappal és mosogatóval, csappal mozog 4-530 font között az olcsóbb modelleknél, tehát ha még 2-3 szekrényt hozzácsapsz ugyanott vagy, mint az ebayes bútornál, de akkor nem használt, divatjamúlt, hanem új, és több éves garancia van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!