Mennyit hozhat a konyhára egy népszerü weboldal?
Nem vagyok járatos ebben, nem is tudom, hogyan működik pontosan, ezért szeretnék informálódni. Arról van szó, hogy kitaláltam valamit, egy olyan weboldalt, ami népszerű lehet. Sokat gondolkozok rajta, van pár ismerősöm, akikben megbízok és elmertem nekik mondani az ötletet, kivétel nélkűl nagyon jónak találták, bár tudom, hogy ezt úgyis az élet dönti el.
Úgy gondolom, hogy minél nagyobb a látotagottság, annál nagyobb a reklámértéke, de mégis mi számiít jónak? Mennyit ér egy oldal, ha napi 1000 vagy 10e látogatója van? Mennyi marad meg belőle? Egyáltalán mi számít jónak magyarországi viszonylatban? Amiből egy család megélhetne. Erről szeretnék érdeklődni, ha tudnátok segíteni.
"Egyáltalán mi számít jónak magyarországi viszonylatban? Amiből egy család megélhetne. "
Egyesek 3 gyereket tartanak el havi 200k-bol, masok ennyibol egyedul is panaszkodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!