Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek undorito megoldas...

Szerintetek undorito megoldas az hogy a furdoszoba renyilik a konyhara-etkezore?

Figyelt kérdés
en annak tartom, bar mi csak igy tudtuk megoldani. a konyhabol tudtuk levalsztani a pici furdonket.

2012. aug. 16. 16:08
 1/8 anonim válasza:
100%
nem
2012. aug. 16. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán.

Nálam is így van,én terveztem a házat,lenne hely másképpen,mert 120 négyzetméter,de nem akartam felesleges közlekedőt kialakítani.

Egyébként nálam egyben van a konyha és az étkező,onnan nyílik a fürdő.Számomra fontosabb volt az,hogy a nappali külön legyen,mivel sokat főzök és így nem megy be a szobákba sem a kaja illata meg a meleg se.

2012. aug. 16. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! nekem furcsa, de remelem megszokom1 illetve nincs mas valasztasom:D
2012. aug. 16. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Hát én akkor tartanám furcsának, ha a fürdőszobában ott a wc-is, Mert akkor ugye a szagok is jönnek-mennek.
2012. aug. 16. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Budi van benne? Akkor szerintem igen és nem véletlen, hogy nem is engedélyezik.

Jó mást nem tudsz csinálni, ez van, tök mindegy, de szerintem olyan béna.

2012. aug. 16. 17:12
 6/8 A kérdező kommentje:
persze hogy van benne budi...hat sajonos ez van.
2012. aug. 16. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én perpill nemigazán tudom elképzelni, de egy biztos: mindent meg tud szokni az ember. Pár hónap múlva már nem fogod furcsának találni. :-)
2012. aug. 16. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nappali és étkező egyben van. Az étkezőből nyílik egy kis közlekedő, ahonnan a WC és fürdő külön helység. Nem rossz, de ha át lesz építve a ház, akkor magánzónát fogok kialakítani a házban. Szülői háló saját fürdővel, elszeparáltan.
2012. aug. 17. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!