Milyen dologba lehetne a mai világba belekezdeni ami hozna egy kis pénzt a konyhára?
Elmondom én mit tervezek (ha lesz elég pénzem a belekezdéshez):
Hobbit házat építeni, megújuló energia forrásokból fenn tartani. Az erdőben. Szárnyasokat tartani. Csirkéket, kacsákat, libákat, gyöngytyúkokat ilyesmit. Kecskét tartani mert szeretem a kecsketejet. Kertet fenn tartani, mindenféle könnyen szaporodó eltehető növénnyel.
Tudom az etetés sok pénz, de egy részét a kerttel is lehet kompenzálni és hosszútávon megéri, szerintem, és sokkal egészségesebb mert tudod hogy honnan származik a kaja amit megeszel.
Izé, hát esetleg az hozhatna valamennyit ha eladnám a házi szappanokat amiket csinálok, meg a kézműves dolgaimat. Azt viszont nem tudnám nagyüzemben gyártani, mert dolgozni is kell. Viszont ez így elég kemény lenne mert munka, állatok kb hajnal 4kor felkelnék és este 10kor meg feküdnék :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!