Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félek belekezdeni...

Miért félek belekezdeni dolgokba (főleg sportokra gondolok)?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalom hiányos vagyok. Ez részben azért van, mert van egy gyönyörű ikertestvérem, aki csinos, nyitott, igazi társasági ember. Vele szemben vagyok én, akin 10-12 kg súlyfelesleg van, önbizalom hiányos vagyok, zárkózott, kicsit magamba forduló.

Már többször kinéztem magamnak egy-egy sportot, DE amíg csak "álmodozok" róla hogy de jó lesz majd ha csinaálhatom meg sokat fog segíteni, addig minden jó. Aztán ha odajutok, hogy pár nap múlva na akkor megyek meg minden, inamba száll a bátorság, nem merek elmenni. Mit tehetnék ez ellen?

2013. dec. 16. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Csináld a tesóddal együtt.
2013. dec. 16. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Akármit választok neki nem jó/nem akar velem jönni.
2013. dec. 16. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor menj vele sportolni arra amit ő is csinál, már ha sportol valamit.

(Mindketten lányok vagytok ugye?)

2013. dec. 17. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő nem sportol sem mit. Ő alapból vékonyabb alkat, + alig eszik, ezért még vékonyabb. Azt szokta mondani nekem hogy ha fogyni akarok akkor ne egyek. De én normálisan szeretnék fogyni, nem pedig úgy hogy éheztetem a szervezetem..
2013. dec. 17. 14:33
 5/6 anonim válasza:
lehet hogy ő a csinosabb,de az okosabb mindenképp te ...:)
2013. dec. 17. 17:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Ő is tudja hogy butaság amit csinál, meg hogy nem tesz jót a szervezetének. De könnyebb nem enni, mint mozogni. Meg azt mondja hogy nem is tud enni, meg egyszerűen nem éhes, azért eszik keveset. De jóhogy alig tud enni mikor össze van szűkülve a gyomra.. Egyébként lustaságból nem sportol most már, eddig táncolt (társastánc), de egy sérülés miatt abba kellett hagynia. Más sport meg nem érdekli. Szóval semmiképpen sem tudok vele sportolni semmit, akármit mondok neki nem tetszik.
2013. dec. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!