Megmondtam egy fiúnak, hogy még nem akarok új kapcsolatba belekezdeni és legyünk barátok. Rosszul esett neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam barátommal és már jöttek a jelentkezők. Jött egy aranyos srác és elhívott randizni. Randi után másnap megmondtam neki, hogy még nem akarok kapcsolatot és rosszul esett neki. Azóta nem is ír rám. Mit tegyek? Én nagyon szerettem volna fiúbarátnak mert nagyon rendes srác. Mit csináljak? Fiúk nektek, hogy esne ez?2013. nov. 11. 19:59
2/6 A kérdező kommentje:
talán ráírni, hogy ne haragudjon már meg erre. :D
2013. nov. 11. 20:00
3/6 anonim válasza:
Mi a fa sznak fiú barát? Ara nem gondolsz hogy ha szarul esik neki akkor az még szarabbul esik ha baráti zónába marad és minden nap látja amit elvesztett? Próbál elfelejteni szerintem hagyd inkább ez a legjobb szerintem.
4/6 anonim válasza:
szarul esne főleg ha beleraknak a barát zónába mert randizni lehetne párszor vele és meglátni hogy alakul.
5/6 anonim válasza:
Ezt a logikát anyira birom abba egyik csaj sem gondol bele hogy ha netán beléd szeretett akkor kur vára fájna ha baráti zónába kerülne? Most komolyan melyik ba rom volt aki ezt kitalálta? Hagyd magára nem kell neked ő hidd el mint barát ott van Sára vagy faszom tudja miylen csajnak hivják azzal legyetek jóba és ott a barát.(a névnél a sáránál nem konkrét személyre gondoltam első név votl ami eszembe jutott)
6/6 anonim válasza:
Azért, mert ő be akart csajozni, barátnőt keresett, járni akart veled, érted? Semmi szüksége rád mint "lánybarátra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!