Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy 80 négyzetméteres, három...

Egy 80 négyzetméteres, három méter belmagasságú ház vagy lakás kifestése 800000-ből megvan? (festő által)

Figyelt kérdés
dec. 8. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

A 3,80 x 4 méteres (~ 16 nm) falamra 70.000-Ft-ot fizetett a biztosító.

Ami azt jelenti, hogy a 70 ezer a hivatalos tarifának a 70%-a.

Vagyis a 100% = 100.000.-Ft.

Tehát négyzetmétere: 16.500,-.

Legyen 17.000,-Ft.

Gondolom, ebben benne az aládolgozás és az anyag is.

dec. 8. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Az állapotától is fügy!

Jól aládolgozott, vagy sok glettelés, leverés, bepucolás is feladat-e.

dec. 8. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
A belinkelt oldal alapján ez az összeg jóval 800 ezer ft lehet. Bár nem tudom mennyit emelkedtek az árak azóta, vagy mennyire valósak ott az árak. De attól is függ mennyire "drága" a festő, meg mennyi hányszor kell átfesteni, és mennyit kell glettelni. Nálunk 2-3 nap alatt végzett a festő, de nem én fizettem, és nem tudom mennyiért csinálta. Szerintem még ma is sok a 800 ezer ft, egy kb 3 napos munkáért. ( Mondjuk napi 200 ezer ft+ 200 ezer ft anyag költség, vagy 4 napra 600 ezer ft munkadíj+ 200 ezer ft anyagdíj)
dec. 8. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Nekem 2,5 milliót mondtak 30 négyzetméterre.

Arra hivatkoztak, hogy van 3 repedés ezért glettelni is kell.

Inkább kifestettem én, 3 repedés még mindig megvan de nem legalább nem állok a csőd szélén.

dec. 8. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 A 2,5 millióból teljesen újraépítették volna a repedéses falat? Mert ennyiből azt is meg lehetett volna oldani. De telibe glettelni, tükörsimára csiszolni, és 10 soron átfesteni is ki lehetett volna a legdrágább festékkel.
dec. 8. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Én az ilyet úgy szoktam számolni, hogy ha én csinálnám magamnak akkor max 2 hét. és 2 hét alatt sajnos nem keresek 800 ezret ... szóval menjen a szaki máshová :D

Amúgy meg a 2 hétből a kipakolás-bepakolás, takarítás amúgy is az én bajom lenne, szóval maga a festés max 10 nap. (glettelve, több réteggel, stb.)

dec. 9. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ingyen ne csinálják meg?

Másfél millió kb mifelénk

dec. 9. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Valószínű kijön ennyiből, kérdés az ország mely részén.

Budapesten lehet kevés.

dec. 9. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!