Mennyibe kerül kB. egy 30 négyzetmeteres kis lakás teljes elektromos hálózatának cseréje?
Figyelt kérdés
Budapest. Egy villanyeszerelő 7-800 ezret mondott hasraütésre nekem, nem tudom mennyire reális ez. Tudom, sok dolog függvénye, de mit saccoltok?tegnapelőtt 22:07
2/8 anonim válasza:
Azért a 350 igen karcsú :)))
500-700.000 között saccolom.
3/8 anonim válasza:
Nekem 3 éve volt 650 ezer 50 nm lakásba ismerős által.
4/8 anonim válasza:
Nekem 2 éve volt 50nm lakásba 350 nem ismerős által
5/8 anonim válasza:
Kérdező, kiegészítés: az egész lakást átvezetékelte (vasbetonba fúrt), az összes konnektor, villanykapcsoló cserélve lett, ill. újabb helyre is felkerültek, a lámpákat mind bekötötte, felszerelte, új villanyórát tett fel és új kapcsolószekrényt.
3.
6/8 anonim válasza:
Anyaggal együtt olyan 600 körül lehet. 800 ezer sok érte, abból próbálj meg alkudni.
7/8 anonim válasza:
Nekem két éve volt 40 nm-re 700 000 Ft +150 000 Ft anyagköltség.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos mégis csak reális lehet az összeg...
tegnap 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!