Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül egy 20 négyzetm...

Mennyibe kerül egy 20 négyzetméteres szobában munkadíjjal együtt az elektromos padlófűtés kialakítása?

Figyelt kérdés
jún. 2. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

10.000-470.000 között.

Kérj ajánlatot. Nem kötelez semmire.

[link]

jún. 2. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Mármint a legolcsóbb nm-ként 10.000,-. Alapból, mert persze rájön az anyag, miegymás.
jún. 2. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ehhez kell a rètegrended is, ha nem az aljzatot akarod fűteni(alul hőszigetelni) ès van kábel vagy fólia is ami lerakható.
jún. 3. 07:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Társasházi lakásban lenne.
jún. 3. 07:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kèrdezd őket.

Nem tudom ők e azok, de egyik cèg kizárólag saját telepítèssel ad el. Mivel a kiegèszítőket mint a földelőháló kihagyják, pedig ezt a szabvány is előírja fóliánál.

Nem egy villanyszer fórumon van a szabálytalanul szerelt fóliánál ráz a csempe.

jún. 3. 07:35
 6/10 Sosetom ***** válasza:
Szerintem szigetelt háznál is rámegy a gatyád is a rezsire ha nincs napelemed.
jún. 7. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Tásasházi garzonban lenne, a konvektort szeretném kiváltani mert elég sok helyet elvesz sajna. Műanyag ablakos de szigeteletlen szocreál tégla társasház, a lakás 36 nm, a szobában akarok csak padlófűtést. Így is sok lenne a rezsi, h társasházról lenne szó?
jún. 7. 22:23
 8/10 anonim válasza:
A társasház nem tervez szigetelést csináltatni? Az rengeteget dob a rezsi csökkentésén.
jún. 9. 01:26
 9/10 Sosetom ***** válasza:

Ha nincs szigetelve és ragaszkodsz a villanyhoz, akkor keresd meg a legjobb hatásfokkal rendelkezőt. Pl Hőszivattyúval még el lehet lenni. Egy jobb klíma is 1:4 hatásfokkal bír, egy fűtőpanel vagy padló fűtés 1:1. Egyszerűen nem éri meg. Inkább spórolj egy kicsit és csináld meg rendesen.

Nekem 37 m2-es lakásban 40-50e Ft rezsi. A 120 m2-es házra gáz fűtéssel szintén ennyi. Mindkettő szigeteletlen tégla. Ennyi a különbség a villany és gáz fűtés között. 21-22 fokra állítva.

jún. 17. 13:23
 10/10 Sosetom ***** válasza:
előző voltam, kieg: 37 m2-es lakás elektromos fűtőpanellel.
jún. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!