Egy 60 négyzetméteres teljes panel lakás festése manapság kb milyen árban mozog? (Nem Budapest, hanem Kaposvár) ?
250ezer kb de azért több mestert meg kell kérdezni.
Ez csak a munkadíj.
Két évvel ezelőtt én festettem ki a komplett panelt egyedül. Igaz egy hétig tartott, mert mindent fóliázni kellett, bútort ide húzni, aztán odahúzni, de a végeredmény tökéletes. A mennyezetet hengereztem, a falakat ecsettel.
A kérdésedre nem tudok válaszolni, de arra emléxem, hogy baromi drága ajánlatokat kaptam, + a festéket csakis a festő hozta volna.
Mi a 80 negyzetmeteres hazunk festesere kaptunk 1 millios ajanlatot fel eve, ez sem pest, zala megye.
Nem tudom, hogy ez realis-e vagy sem, masokat nem kerdeztunk, vegul inkabb megcsinaltuk mi.
Iszonyatos áron dolgoznak a festők.Az a legdrágább festék amit ők hoznak.
Állandóan szem előtt kell tartani őket,mert azt mondják 2 x kellet átfesteni,aztán a festék a kocsijukba vándorol.Hol az üres vödör,kérdeztük.
Igy buktak le nálunk is.El is küldtük őket.Ezt a festéket használják fel a következő megrendelőnél.
Ha nem kell nagy gletteléseket elvégezni,ehhez nem kellenek festők.
Mi is megtanultunk hengerrel festeni,100 ezreket takarítottunk meg.
Ajtókat is mi saját magunk festünk újra .
Ahogy a 3-4 es írta.kicsivel tovább tart,ennyi.
Szia!
300.000 Ft a munkadíj+anyag
Üdv
Festő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!