Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Golyóscsap felújítás után a...

Golyóscsap felújítás után a tömítést a karcos golyó ismét tönkreteheti?

Figyelt kérdés
Egy hete cseréltem életemben először golyóscsapban tömítést, mert csepegett a víz. Feltűnt, hogy a golyó krómozott része érdesen karcos. Egy hét után majdnem ugyanúgy elkezdett csepegni a víz. Korábban is mindig eresztett egy idő után, aztán még jobban, feltűnő volt, hogy a tömítés nem bírja sokáig. A karcos golyó okozhatja vajon? Köszönöm!
okt. 30. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez csak átmeneti javítás, mert szétkoptatja a tömítést. Mofém csapokhoz kapni golyót is, érdemes azt is venni a felújítószetthez, illetve hasznos dolog ha van a vízóra után egy vízszűrő, hogy az apró szemcsék ne okozzanak többet ilyen problémát.

[link]

okt. 30. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer próbáltam "felújítani" Rájöttem: Jópár évet kibír az új, ha csöpög eldobom a p.csába és teszek újat. Valóban van a rendszerem bemenő ágában egy szűrő, szerintem is sokat ér.
okt. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!