Jól néznek ki ezek a színek együtt?
okt. 26. 23:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
2/10 anonim válasza:
Ezek túl erős színek, szerimtem nehéz lesz benne élni.
4/10 anonim válasza:
Az a lényét, hogy neked mi tetszik.
Nekem ez annyira nem, túl vibráló, de ha neked ez otthonos, akkor hajrá!
Ma hajlamos mindneki mások véleményére adni, de tudod az otthon pont az a hely aminek csak számodra kell jónak lenni, ebből ne adj le!
5/10 anonim válasza:
Szerintem azért kérdezte, mert maga is bizonytalan. Valoszínűleg a párja akarja ráerőltetni, és most külső referenciát keres, mert látja, hogy nem jó.
6/10 anonim válasza:
Az a zöld borzalmas. A szürkét meg kifejezetten utálom a falon. A sárga nagyon szép.
7/10 anonim válasza:
A csempéhez, járólaphoz is kellett volna igazítani a falfesték színeket valahogy, mert így túl sok egy térben. Meg a tér is elég szabdalt ahhoz, hogy tovább fokozza ezt a festés, ahelyett, hogy rendet tenne.
8/10 anonim válasza:
A padló csak le van takarva védőkartonnal.
10/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, a sárga miatt (kiskoromban nekünk is volt sárga, taszított, de anyám kedvenc színe).
Viszont szerintem a zöld, nem rossz szín egy konyhában:)
De lehet ha be lesz rendezve, másképp fog mutatni:)
Meg mutatod az összképet ha el készült?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!