Arpi1969 kérdése:
Panel felújítás mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
több mint 2 hónapja megy a flex meg a vésőgép folyamat 1 perc szünet nélkül. ez így normális dolog? lassan eldobom az agyam.okt. 28. 10:34
1/7 anonim válasza:
Bármeddig.
Ha egy csapat csinálja, akkor gyorsan kész.
Ha egy-egy szaki jön időnként, akkor tovább.
Ha egy ember csinálja, éppen, amikor ráér, leginkább délután, hétvégén, akkor nagyon sokáig.
2/7 anonim válasza:
Közös képviselő mit mond? Többi lakót nem zavarja? Esetleg meg lehet próbálkozni egy feljelentéssel, ha minden jöttek szakad.
3/7 anonim válasza:
A fölöttem lévő lakást 5 éve jan. közepétől május végéig fúrták faragták, akkor már én is kissé ideges voltam.
4/7 A kérdező kommentje:
az első héten a villanyszerelő srácot megkérdeztem, és ő egy hétig fog dolgozni azt mondta, aztán majd jönnek mások...ez volt aug 20-án
okt. 29. 12:58
5/7 A kérdező kommentje:
tehát 4 hónap lesz? az fafa
okt. 29. 12:59
6/7 A kérdező kommentje:
Ma HALOTTAK NAPJA VAN. KÖSZÖNÖM EZT A NAPOT ISTENEM !!! NEM FÚJJÁK A LOMBOT 1000 DECIBELLEL, nem damiloznak, nem megy a flex ami két hónapja folyamatosan megy a panelfelújítás, a fű és levélcirkusz is hónapok óta megy inden nap reggeltől estig. most csönd van CSÖND VAN. KÖSZÖNÖM. már elis felejtettem milyen ez. ÉS JÖVŐRE MEGINT LESZ egy ILYEN NAP !!! KÖSZÖNÖM
nov. 1. 12:34
7/7 A kérdező kommentje:
NOVEMBER 7 Leninék ünnepnapja van ma. aug20 óta ma először van csend a panel lakás felújítók úgylátszik ünnepelnek.
nov. 7. 14:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!