Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Idegesítő felújító szomszéd...

Idegesítő felújító szomszéd ellen lehet valamit tenni, vagy meg kell várni türelmesen, amíg megcsinálja?

Figyelt kérdés

2 új lakó lett a 15 lakásos társasházba. Egyik ki sem írta hogy felújít. Elmúlt szombat 6 óra még most is kopácsol. 2-vel alattunk. Mi vagyunk a negyediken.

Bár a mellettünk levő se volt kutya, neki azert felszólt az 1. Emeleti szomszéd hogy pünkösdkor azert ne.

De ez megy tavasz óta. 2 lakásban. Én elhiszem, hogy se idő, se pénz gyorsabban haladni, de a hétvégéket meg lehetne kímélni. A fúrás egy dolog, de a vésés is olyan, főleg hétvégén, mikor egesz nap itthon az ember, mintha a koponyám fúrnák, vésnék.

Nagyon nehezen viselem. Itt is volt felújítás, de meg tudtuk oldani okosba a lakásfelújítási kedvezménnyel, mert húgom nem volt 25. Bejelentettünk ide mindenkit még amikor elindult a program, 1 evvel bejelentés után megcsinálta egy generál brigád és vissza is kaptuk a felújitási ősszeg felét, szóval olcsón megúsztuk, meg időben is 2x 1 hét volt, plusz az ablakcsere meg a klíma volt 2 1-1 napos történet még a nagyobb zaj előtt.

De már több mint fél eve minden hetvégén ez megy. Sokszor vasárnap is...

okt. 26. 18:13
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Pszichológus vagyok (szakképzésre járok munka mellett), itt lételem a filozofálás meg meglàtni, mi zavarja valójában a másikat, sorok között olvasni, terelni a témát, mert máshogy nem tudnék kicsikarni sok mindent egy szülőből meg egy gyerekből a nevelési tanácsadóban. Csak ilyen témáknál nem jön jól a filozofálás... Mert igen, itt nem az zavart sok válaszolót, hogy miért zavar a zajongás minket a házban, hanem hogy milyen módon lett tető a fejem felett és hogy lett gyorsan felújítva.

Felfogtam, nem megy ez mindenkinek ilyen gyorsan meg egyszerűen. De ember vagyok, zavarhat ha már fél éve egy rohadt nyugodt hétvégét nem kapunk és mások is szoltak már emiatt. 18:45kor mentem át megkérdezni, hogy este 18 után ezt lehet abba kene hagyni már.

okt. 27. 14:47
 32/35 A kérdező kommentje:
Mellesleg elég sok mindent nem értem volna el, ha nem úgy gondolkodnék ahogy, és kicsit tovább visz a gondolatmenetem annál, hogy mit ettem ma. Hidd el, IQ felméréskor annyi ilyen embert és gyereket làtok, elgondolom talan egyszerűbb lenne az élet átlag alatti gondolkodással. Nem bántanának magasröptű panaszok. XD De ezt dobta a gép, én azon filozok nem fair, ha folyamat mi szívunk, mert valaki sosem hajlandó egy kicsit tekintettel lenni 14 másik családra az épületben. De ők ebbe nem akarnak belegondolni. Szívas, dr ez van.
okt. 27. 14:52
 33/35 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező, igazad van. Ha nálunk csinálnák ezt,már 50x rájuk lettek volba hívva a rendőrök. Közel 140 lakás van nálunk, mindig van új lakó, vannak felújítások de hétvégén max 5 perceket hallottam fúrni, azt is ritkán.egyszerűen nincs ilyen, mert embertelen lenne. Rendőrséget hívjátok rájuk ennyi. Van jogotok a pihenéshez. Ne hallgass az itt fanyalgókra, csak irigyek. Én sem örülök, hogy mások az én adómból újítják föl a lakásukat, de ettől el tudok vonatkoztatni, neked van igazad, pont.
okt. 27. 16:12
 34/35 A kérdező kommentje:

Majdnem 2 hónap telt el azóta, helyzet változatlan mindket lakasban. Amikor idejük engedi, akár hétvégén reggel 9 előtt, mikor végre a k*rvaéletbe kipihenhetném, hogy 5:30-kor kelek hétköznap, már fúrt ezerrel 2 órát, utána semmi. Igazán marhára hálás lettem volna, ha a délelőtt az neki 10-12 közt lett volna, nem pedig ébredés után 5 perccel. Marhára nem érdekelt, hogy december 14-én munkanap volt, nyilván nem dolgozik mindenki. De persze, hogy nem érdekli. Most is tök jó lett volna mindenféle után ledőlni egy kicsit így péntek estefele. Erre már megint fúr. Persze, este 8-ig joga van, értem én. De annyi, de annyi érzéketlen, másokra nem gondoló taplóság van a viselkedésükben,hogy lelkileg készít ki ez az egész.

K*rvára elegem van

dec. 20. 17:40
 35/35 A kérdező kommentje:
Aztán hova a fenébe meneküljek, kint vihar van, az üzletek és vendéglátós helyiségek pedig tele vannak, semmi kedvem.
dec. 20. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!