Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Linóleumra laminált parkettát...

Linóleumra laminált parkettát rakni?

Figyelt kérdés

Jóval egyszerűbb lenne mint felszedni, de vajon működik is?

Mennyi szint különbséget nyel el egy laminált parketta?

Köszönöm előre is a hozzáértő tanácsot.

okt. 20. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor megvettem az első lakásomat( ami egy romhalmaz volt) felújításkor vettem észre,hogy a lakás előző tulaja a linóleumra tette le a járólapot.
okt. 20. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:

#felújítás #spórolás #igénytelenség

Bármit meg lehet oldani ha neked így megfelel. A laminált parketta dobozán ott van a vastagsága. Az olcsó általában 7 mm vastag.

Én felszedtem a linóleumot és laminált padlóhoz való alátét fóliát raktam le.

okt. 20. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Működni működik. Nálunk az irodában így csinálták. Évekig jártunk rajta. Elég nagy forgalmú iroda volt. Kibírta, nem mászott el semerre a laminált. Pedig egyszer még a radiátorból is aláfolyt a víz :D

Linóleumra került az a laminált alá való alátét és arra a parketta.

okt. 20. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ráteheted nyugodtan kifogja birni.Társasház esetében még egy kis elönye is van,valamennyire hangcsillapit is!De ha felszeded valszeg padlóponozni kell ami nem olcsó!
okt. 21. 04:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Rá lehet tenni, a linóleumnak elvileg síknak kell lenni, nem nagyon lehet gödrös a felület.
okt. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!