Ilyen fém bejárati ajtó festésèhez érdemes előbb alapozó festéket hasznàlni?
Nagyon csúnyán megkopott màr az ajtó, sajnos, mert kültéri, nem lépcsőházban van, amire használni lehetne, illetve jó pár éves is. Amennyire tudtam màr megcsiszoltam. Cellkolor festék jó hozzà, ugye? Néztem, hogy érdemes lenne előtte alapozó festékkel is lefesteni(?)
Előre is köszi!
Szerintem...
Ezek nem festve vannak, hanem valamiféle fólia van rájuk ragasztva
Vegyél famintás dekor fóliát és próbáld meg rásimitani
Köszi a választ!
Igen, ezt màr más is mondta nekem, hogy fólia lehet rajta.. De szerintem, az az évek rlsoràn màr lejöhetett az a réteg, nem? Mármint, még mindig vörös színű, így is, hogy már lecsiszoltam, és itt-ott látszik csak a fém, de annyira szàraznak néz most ki, meg ez a fólia csak a felső rétegen lehetett nem, vagy ez is adhatja a színét?
Utána nézek ennek a dekor fóliànak, de nem tudom, én inkàbb festeni szerettem volna.
Úh, köszönöm szépen!
A Cellkolor tényleg nagyon lassan szàrad, és igen, a napsugárzás teljesen tönkretette az ajtót..:/ Ezt a szórópisztolyos felvitelt függőlegesen is lehet, úgy, hogy nem vesszük le az ajtót?
Előre is köszi!
Sűrű sörtéjű ecsettel lehet jól kenni a festéket vason, ennyi a festői titok. Csak olyat vegyél, ami nem hullik. Csiszolni csak annyira kell, hogy egyszer, max. kétszer áthúzod rajta laza mozdulattal, azon már bőven megtapad a
Ami a fóliát illeti, azt jó lenne tudni, mert nem mindegy.
Köszi!
Hogy érted a fóliát, hogy jó lenne tudni, hogy van-e még rajta?
Azt olvastam, hogy a cellkolor festéket, velúr hengerrel jó még felvinni. Ez igaz?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!