Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a szakik nem reagálnak a megkeresésre új munka céljából?

Figyelt kérdés

Tetőt kellene javítani a házon, esténként nézegetem a szakikat, és aki megfelelőnek tűnik, annak írok egy emailt a weboldalán megadott kapcsolati címre, amiben leírom a problémát, hogy mit kellene javítani, és megírom a telefonszámomat is, ahol el tudnak érni, hogy megbeszéljük a felmérést.

Kb. 10-nek írtam, akikből 2 válaszolt, az egyik visszakérdezett valamit emailben, amire válaszoltam, azóta nem reagált, míg a másik, aki reagált, azt mondta, hogy idénre már be van táblázva.

A másik 8-tól semmi. Se válasz email, se hívás a telefonszámomon.

Szerintetek ennek mi lehet az oka? Szabadságon vannak, és azért? Furcsa lenne,ha mind egyszerre nyaralna. Vagy túl sok munkájuk van, ezért arra sem veszik a fáradságot, hogy visszaírjanak valamit? Vagy mi egyéb lehet az ok, hogy nem reagálnak az emailre, ami új munka lenne nekik?

aug. 8. 11:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10: a jószaki oldalon fent lenni havidíjas, fizetni kell érte, tehát ha valaki fizet azért, hogy ott fent lehessen, és beállítja, hogy tud munkát fogadni, akkor azért teszi, mert van szabad kapacitása, és emailt is kell tudni olvasni, mert a jószaki ajánlatot kérek gombja egy sablonon keresztül mailben küldi el a munkát neki
aug. 8. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik. Nézz körbe az utcátokban, hol cseréltek tetőt mostanában, és ott kérdezd meg hogy ki csinálta. Na, máris megvan az elérhetőség!

Az internet tele van kókányolókkal, szakképesítés nélküliekkel, na azér nem írnak vissza, a kommunikációra is ugyanolyan igénytelenek mint a munkájukra.

Inkább örülj hogy vissza sem írnak, hidd el, ha a munkájukkal valami gond van utólag, ugyanúgy nem fognak válaszolni meg telefont felvenni. Jobb ha ezekkel nem csináltatsz semmit. "jószaki" is tele van csalókkal, van családi és ismerősi rossz tapasztalat is...

Azt mondom, csak avval dolgoztass, akinek a munkáját előzetesen a saját szemeddel! Rokonok, szomszédok ajánlása, stb alapján, meg mondom, végigsétálsz a környéketeken, nézelődsz, tuti lesz 5-6 hely ahol az elmúlt néhány évben volt tetőcsere.

aug. 8. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sok munkájuk van. Ez a munka meg talán nem tűnik annyira nagynak, hogy megérje nekik foglalkozni vele. Másrészt lehet hogy lassabban reagálnak az emailre. Meg lehet, hogy a jószakin regisztrálni fizetős, de egy vállalkozónak az nem akkora pénz, hogy naponta nézegesse.

Mivel kevés szakember van, inkább utánuk kell menni, próbáld hívogatni őket. Persze az se garancia arra, hogy értenek is ahhoz, amilyen munkákat a neten vállalnak.

aug. 8. 17:36
 14/17 A kérdező kommentje:

13: olyanoknak is írtam, ahol a weboldalukon van hatalmas "kérjen ajánlatot" gomb, ahol meg kell adni a telefonszámot, és írják, hogy visszahívnak, vagyis ők maguk csináltak az oldalukra egy telefonszámot megadós sablont, ami elküldi nekik a számomat

Sok ilyen van, de ezek sem hívnak vissza, ahol az ő felszólításukra adom meg a weboldalon a számomat.

aug. 9. 08:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Az egyiket felhívtam, azonnal felvette, és ma már meg is tudja nézni. Ez is olyan, akiknek a weboldalán nagy piros gomb van, hogy "kérjen ajánlatot", ezek szerint teljesen értelmetlenül, mert fekete lyukba megy az ajánlatkérő oldalukon küldött üzenet.
aug. 9. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:
15. és ezt nyugodtan meg is mondhatod neki, vagy legalább kérdezd meg, hogy ez miért van.
aug. 9. 13:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Most nem kérdeztem meg, mert az elvégzendő munkáról beszélgettünk, de ha létrejön a megbízás, és néhány napot nálunk dolgozik majd, akkor felteszem majd neki a kérdést.

Mindenesetre az látszik, hogy tévút volt az a kiindulás, hogy egyszer megírom alaposan a szöveget, hogy mi a munka, majd elküldöm ugyanazt a szöveget többnek a számommal, és majd visszahívogatnak. Eszük ágában sincs.

aug. 9. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!