Mi lehet az oka, hogy a szakik nem reagálnak a megkeresésre új munka céljából?
Tetőt kellene javítani a házon, esténként nézegetem a szakikat, és aki megfelelőnek tűnik, annak írok egy emailt a weboldalán megadott kapcsolati címre, amiben leírom a problémát, hogy mit kellene javítani, és megírom a telefonszámomat is, ahol el tudnak érni, hogy megbeszéljük a felmérést.
Kb. 10-nek írtam, akikből 2 válaszolt, az egyik visszakérdezett valamit emailben, amire válaszoltam, azóta nem reagált, míg a másik, aki reagált, azt mondta, hogy idénre már be van táblázva.
A másik 8-tól semmi. Se válasz email, se hívás a telefonszámomon.
Szerintetek ennek mi lehet az oka? Szabadságon vannak, és azért? Furcsa lenne,ha mind egyszerre nyaralna. Vagy túl sok munkájuk van, ezért arra sem veszik a fáradságot, hogy visszaírjanak valamit? Vagy mi egyéb lehet az ok, hogy nem reagálnak az emailre, ami új munka lenne nekik?
Rengeteg ilyen megkeresés van, ahol megírják a problémát, de se pontos infó, fotó, semmi.
Majd a végén oda írod, hogy ő hívjon fel, meg írjon vissza.
Nem fog.
Hívd fel te.
Se pontos infó? Mondjuk az, hogy egy épület tetejét ki akarom cserélni zsindelyre (csak olyanoknak írok nyilván, akik zsindellyel is foglalkoznak), azon nincs sok magyarázni való. Ki kell jönnie, és lemérnie magának, hogy tudjon árajánlatot adni. Az árajánlathoz pedig egyeztetni kell időpontot, ezért van ott a telefonszám.
Szóval ha fogad munkát, akkor egy hívásába kerülne, hogy megbeszéljünk egy időpontot a megnézésre.
De miért kerüljön neki egy hívásába?
Neked egy hívás, neki napi 10.
Hívd fel, azt fogja mondani, 2 hét múlva szerdán 3utan tudok odamenni, és SMSben küld el a címed és írd oda zsindely - Tökömbabon, hogy be tudjon később azonosítani.
Nem a vállalkozó rohan a munka után.
Azért küldtem mailt, mert meg volt adva mail cím, és este 9-kor már nem akartam hívogatni őket, illetve a mail már meg volt írva, csak el kellett küldenem ugyanazt a többinek is, nem kellett újra és újra elmesélnem a sztorit.
De ezek szerint a mail nem működőképes, hiába adnak meg mailcímet, illetve egyesek oldalán hatalmas gomb van, hogy lépjen velünk kapcsolatba, ami egy sablonra visz, ahol meg kell adni a munka leírását, és a telefonszámomat, és a sablon emailben elküldni nekik, de az ilyen sablonon elküldöttekre sem reagáltak.
Egyébként a jószaki oldalán is az van, hogy a megkereséshez ki kell tölteni egy sablont (cím, telefon, munka leírása), és azt emailben kapják meg, szóval aki ott fent van, annak csak kell emailt olvasni, és reagálni.
De akkor marad a telefon, ha a mail ennyire nem működik a szakiknál.
Ez azért van mert alig van jó szakember, kihalnak a fizikai melósok, alig van utánpótlás. Annyi munkájuk van hogy bőségből válogathatnak. Hogy értsd, ha a "te" munkád nem jön össze neki..,semmi vész.. neki akkor is lesz holnapra másik 5 munka mert túl kínálat van melóból. Szóval a mondás fordítva van itt: nagyon sok a fóka és kevés az eszkimó.
Sajnos tudja ezt sok kókler hiéna, ( no meg csaló is) , és ő is beáll a munkaerő iparba rutin, felszerelés és tapasztalat HIÁNYÁBAN is elvállal munkákat, amiből csak a szerencsétlen polgári megrendelő lesz átb@szva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!