Elvileg munkaerőhiány van. Szoftverfejlesztőként még csak vissza se hívnak egyik helyről sem ahová jelentkeztem. Érti ezt valaki? Külföldről viszont több cég is megkeresett...
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 11:10
1/16 anonim válasza:
Junior vagy tapasztalt fejlesztő?
Mert inkabb az utobbibol van hiany.
2/16 A kérdező kommentje:
A kettő között vagyok.
2023. máj. 16. 11:23
4/16 anonim válasza:
Akkor rosszul csinálod, vagy túl magas bérigényt adsz meg. Mondják itt, hogy több százezres fizu elérhető, de ezt csak pár nagyobb cég tudja megadni, a kisebbeknél be kell érni a bruttó átlagbér felett 50%-al. Ennél többet nem fog magyar cég adni, mert egyszerűen nincs nekik se.
5/16 anonim válasza:
Furcsa, hogy keresgélsz?
Nekem a legtöbb ilyen területen tanuló ismerősöm már egyetem alatt talált munkát, nem kevés fizuval.
6/16 A kérdező kommentje:
Jó nekik. Én bérigényt nem szoktam megadni.
2023. máj. 16. 11:32
8/16 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom a Dreamjobs oldalt (ha eddig még nem használtad), szerintem az egyik legjobb álláshirdetős portál, sok IT-s lehetőség is szokott lenni fent rajta.
Plusz elgondolkodnék külföldön, ha nincs semmi ami helyhez kötne.
9/16 anonim válasza:
Örülj neki, h van lehetőséged külföldi, jól fizető, szakmai melóra.
10/16 anonim válasza:
Akkor menj külföld. Több fizu, jobb élet, megbecsülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!