A McDonald’s-ban azért van munkaerőhiány mert ciki ott dolgozni?
Figyelt kérdés
Már nettó 1800ft-os órabérért próbálják odacsalogatni az embereket, de sokan így se vállalják el hogy ott dolgozzanak.
Egy ismerősöm ott dolgozott és mesélte hogy gyakran találkozott ismerősökkel és rokonokkal akik kinevették és többször megalázták a vendégek előtt mert hogy ott dolgozik.
Gondolom pont emiatt nem vállalja el senki hogy ott dolgozzon, még akkor sem ha jól lehet ott keresni?
2023. jan. 12. 20:47
1/22 anonim válasza:
1800 ft egy vicc.
Én a németeknél keresek minijobbal, átszámolva nettó 5500 ft-ot, mikozben az arak atlag 50%-al magasabbak a magyarorszagi kiadasoknal.
2/22 A kérdező kommentje:
+ juttatások, szép kártya stb…
2023. jan. 12. 20:53
4/22 anonim válasza:
Nem tudom, te hol élsz, de nálunk nincs nettó 1800-as bér. Maximum bruttó 1500.
5/22 anonim válasza:
Meki meg a jó kereset, haha, haha :D Ne fárassz a butaságaiddal, az éttermi láncok pont azért szenvednek emberhiányban, mert hulladék a fizetésük, igen, a juttatásaik is.
6/22 anonim válasza:
Csak egy példa, a max bért csak az adómentességet élvezők kapják meg.
7/22 anonim válasza:
Droid kérdezô már elhúzta a csíkot. 😂😂😂😂
8/22 anonim válasza:
Nővérem tanár, én a mekiben keresek nála. Szóval szerintem nem gáz a meki.
9/22 anonim válasza:
Mondjuk egy tanárnál többet keresni nem Mission Impossible...
10/22 anonim válasza:
Nem ciki a munka. Az a baj mekivel hogy monoton és pörgős. Sokan ezt nem szeretik csak ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!