Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 50 nm-es lakás festéséhez...

50 nm-es lakás festéséhez mennyi glett kell?

Figyelt kérdés
Festés előtt állok, és hoztak nekem 10 zsák FinoFill-t. 20 kg/ zsák. Nagyon ronda lakást kell festeni. De ez nem sok?
jún. 7. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csinálják 2x glettelnek, előtte a règi festèst lecsiszolják.
jún. 7. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem anno egy szobára kaparás után telibe 2 sorral 1 zsák kellett.
jún. 7. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem vakolatból (hagalith, knauf) kellett kb. ennyi. Kérdés mennyire rossz az a rossz a falnál. Erre kenek még glettet, de mivel lusta vagyok, ilyen "einfach glatt"-ot szoktam venni, amit spec hengerrel felkenek, és ilyen lehúzógumival simára húzok, mint a szélvédönél a lehúzógumi. Ez olyan 1-3 mm-es dolgokat tüntet el.
jún. 7. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Tényleg sokaknak tűnik,figyeld a mesterek kezét.
jún. 8. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom majd a maradékot kicsempészik a kocsiba, persze te fizeted.
jún. 8. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván kb annyit vittek amennyi kell, az esetleges maradékot elviszik, de nem hülyék, hogy oda-vissza cipeljék feleslegesen, tehát nagyjából annyi kell.
jún. 8. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

6 nyilván valahol jogos, hogy inkább több legyen ott, és nem akkor kelljen szaladgáni, ha elfogy.

De azért nálunk volt olyan, akinél 20 zsák mész maradt még, majd gondolta, hogy visszaveszi féláron.

Most szerencsére nálunk úgy van, hogy átmegyek a barkácsboltba, veszek 8 zsákot, aztán ha marad 2, ha éritetlenül bontatlanul visszaviszem 30 napon belül, simán visszaveszik eredeti áron.

jún. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!