Meg lehet fellebbezni vagy új vizsgálatot kérni?
Írj panaszos levelet a bíztositónak.Nekem is volt hasonló esetem.
A biztosító embere csak pár palát látta .Valóban ez kis munka,amit nem is vállalnak a szakemberek.Csak van kiszállási meg állványozási költség is .
UTÓLAG szeretnél mást? Miért fogadtad el az első ajánlatot????
Ez a tanulópénz.
A biztosítóval megkötötted az egyezséget. Ráadásul gondolom azt sem tudod, hogy egy részét önerőként így is neked kell fizetned a kárnak és utána valószínűleg emelkedni fog a biztosítási díjad is a következő biztosítási évre, hiszen káresemény történt.
Mindenképpen próbálj meg változtatni az egyezségen! Maximum nem sikerül. De ebből tanulj és ne fogadj el fix összeget, hanem előbb legyen aki elvégzi a munkát és annak ismeretében a biztosítóval egyezkedjenek. Nem is értem miért nem az volt a megbeszélés tárgya, hogy mennyibe kerül a kárt megcsináltatni és abból mennyit tud a biztosító fedezni.
Olvasd el a szerződésedet és tegyél meg mindent, hogy a biztosító minél nagyobb részét fedezze a kárnak.
Ha nem sikerül akkor meg kösd össze valami szükséges munkálattal ha már mindenképpen fizetned kell az állványozást! Akkor nem csak ennek a pár palának a visszarakását kellene megcsináltatni hanem gondoskodni róla, hogy legközelebb ne vigye le a szél újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!