Felújításnál a csempéket ,konnektorokat stb a generálkivitelező választja ki?
Tehát pl, hogy milyen magasan legyenek a konnektorok, milyen fajták legyenek. Vagy csempe stb. Nem igazán értek hozzá, ha látok egy mintaképet akkor rá tudok bökni hogy melyik tetszik, de hogy látatlanban csempéket válogassak ami utána vagy jól fog mutatni v nem.
Ha kihívok egy kivitelezőt akkor nekem semmit nem kell csinálni vagy ugyan úgy zaklatni fog a kérdésekkel mint amikor a burkolót stb egyesével hívom ki?
Beb@szna
Hát ki választja ki a csempét,ha nem te?
De ilyen mondjuk a beltéri ajtó, laminált parketta.
Én annak idején kapcsoloknál ragaszkodtam a Legrand kapcsolókhoz.
Igen,ha van eszed te mondod meg,hogy hol és milyen magasságban legyenek a konnektorok, elvégre te fogsz a lakásban/házban élni,te tudod hol a leghasznosabb.
1# vagyok
Különben a legtöbb barkácsboltban pont ezért lehet vásárolni 1-1 darab csempét,járólapot fantáziaszegények számára mintaként,akik nem tudják a boltban eldönteni.
Azt hazaviszed, beállítod abba a helyiségben ahová szánod és nézegeted,hogy megfelelő-e a számodra
"zaklatni fog a kérdésekkel"
Neked nem fontos, hogy olyan legyen amilyet Te szeretnél?
"hogy látatlanban csempéket válogassak ami utána vagy jól fog mutatni v nem."
Terveztesd meg belsőépítésszel.
Belsőépítész mindent megtervez úgy hogy én azt mint egy doksit átadom a kivitelezőnek aki végrehajtja?
A lényeg, hogy nem szeretném ha hívogatnának h most ez v az milyen legyen. Csinálják a dolgokat, én pedig max pár naponta ellenőrzöm minél kevesebb időbefektetéssel. Ez lenne a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!