Felújításkor mit lehet tenni, ha fennáll a gyanú, hogy aki elvállalta a munkát nem teljesen szakszerűen dolgozik?
Figyelt kérdés
Milyen felügyelőt vagy ellenőrt lehet hívni?2023. dec. 24. 16:51
21/23 A kérdező kommentje:
Hát kedves #20-as. Nem kisebbséggel dolgoztanunk. Egyébként tényleg töketlen vagyok, hisz nő vagyok, 60 körüli. Az áldozathibáztatás látom, neked is erősséged. "Miért fizettél, miért ezzel vagy azzal dolgoztattál, balek vagy..." Engem nem igazán hatnak meg ezek a szavak, de érdemes lenne elgondolkodnod, hogy te miért pont így állsz hozzá az emberekhez. Tudod, a ház szülői, nagyszülői örökségből lett vásárolva, 60 éves nőként egy 84 éves édesanyámmal együtt fogok odaköltözni. Nem a legolcsóbb munkásokat választottunk. Nem érzem, hogy le kellene írni itt ország-világ előtt minden részletet, a lényeg, hogy a kérdésre megkaptam a választ, a műszaki ellenőr lesz az a személy, akire szükségem van.
2023. dec. 25. 15:44
22/23 A kérdező kommentje:
#19-es - igen, ettől tartottam én is, hogy sértésnek fogják venni a plusz ellenőrzést. De mivel ez egy nagyobb értékű ház és nem szeretnénk többször fizteni a munkáért, így vagy elfogadják, hogy ellenőrzik őket vagy szedik a sátorfát és lelépnek.
2023. dec. 25. 15:46
23/23 anonim válasza:
Még mindig nem vágod:
"Nem a legolcsóbb munkásokat választottunk" És?
Amíg abban a hitben élsz, hogy pénzt adva csalóknak, megoldódik bármilyen problémád, igazi balek vagy.
Tök mindegy az életkorod.
Aki a pénzt adja, az parancsol mindenhol, kivéve nálatok.
" sértésnek fogják venni a plusz ellenőrzést." És?
Vagy kijavítják vagy eltűnnek az előlegeddel.
Folyamatosan adni fogod a pénzt nekik amíg nem látod be, hogy balek vagy.
És pár millával rövidebben majd mondhatod a rendőrségnek, hogy áldozat vagy nem balek.
Gratulálok
És ha olyan ellenőrt találsz aki azt mondja mindent jól csinálnak? :DDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!