1/7 anonim válasza:
Zsindely van többféle (fa, bitumen, öntapadós..),kivitelű, mindig van gyártói utasítás a termékről. Erre keress rá, ezt kell betartani.
2/7 anonim válasza:
saját tapasztalatból tudom, hogy magukat szakembernek hírdetők sem végeznek jó munkát. Minden évben javítani, pótolni kell. Örökké sietnek.(máshová)
3/7 anonim válasza:
Jól zsindelyezni még sok szaki sem tud, laikusként meg se próbáld.
4/7 anonim válasza:
kivéve, ha nem sajnálod a jó szerszzámot, gázlámpát, és a ragasztóanyagot....ez bizony időigényes, alapos odafigyelést kíván...és esőmentes, száraz, szélmentes időt...a napocska sütése előny.
5/7 anonim válasza:
Normálisabb gyártók felteszik az oldalukra az alkalmazástechnikát.
Amúgy meg tényleg nem egyszerű. Durván mondva cserepet rakni a hülye is tud, a zsindelynél viszont rengeteg dologra kell figyelni. Ráadásul ha elrontod, gyakorlatilag javíthatatlan utólag.
+ Nagyon melegek vannak nyáron, nem tesz jót az élettartamának. Nézd meg pl Olaszországot, ismeretlen fogalom a bitumenes zsindely. Nem véletlenül.
6/7 anonim válasza:
Kisebb építményt én magam zsindelyeztem a használati utasításnak megfelelőn (vonatkozó szakképzettség hiányában) és az 20 éve meg se mozdul.
7/7 anonim válasza:
Mindent részletesen, jól és közérthetően elmagyaráz és megmutat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!