Felújításkor mit lehet tenni, ha fennáll a gyanú, hogy aki elvállalta a munkát nem teljesen szakszerűen dolgozik?
Figyelt kérdés
Milyen felügyelőt vagy ellenőrt lehet hívni?2023. dec. 24. 16:51
1/23 anonim válasza:
nagy mértékben füg attól hogy mi a munka.
3/23 A kérdező kommentje:
Bontás, vízvezeték szerelés, konyha és fürdő felújítás és burkolás. Ahogy látjuk, a kőművesmunkához nem igazán értenek, nem nagyon veszik figylembe a beépített anyag tulajdonságait.
2023. dec. 24. 17:01
4/23 anonim válasza:
Ahogy a 2-es írja, felelős műszaki vezető, azzal kellett volna kezdeni. Sokkal kevesebbe kerül mint egy elbarmolt kivitelezést később helyrehozni.
5/23 A kérdező kommentje:
MÉg nincs kész semmi, csak a bontás. Mivel volt pár elszólás, hogy "jó lesz az úgy", ezért szeretnénk a bajt megelőzendően felfogadni egy ellenőrt, aki megnézni, hogy tényleg jó lett-e az úgy.
2023. dec. 24. 17:20
6/23 anonim válasza:
5# akkor ejtsed el nekik, hogy kizárólag a jól, ès szakszerűen vègzett munka lesz kifizetve.
7/23 A kérdező kommentje:
Haha, na igen. Csak az a gond, hogy én nem értek hozzá és ő hiában mndja, hogy szakszerűen végezte a munkát, ha én nem tudom ez megítélni. Ezért lesz szükség az ellenőrre.
2023. dec. 24. 18:28
8/23 anonim válasza:
Műszaki ellenőrt keress!
A felelős műszaki vezető a kivitelező embere!
9/23 anonim válasza:
"Köszönjük szépen az eddigieket, de a továbbiakban nem igényeljük a munkáját. Viszont látásra!"
10/23 anonim válasza:
#9: amúgy tényleg ez a helyes válasz. amikor már teljesen laikusként is látod, hogy kóklerek, azonnal küldd el mielőtt milliós károkat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!