Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Lidl öntapadó fólia bútorra?

Lidl öntapadó fólia bútorra?

Figyelt kérdés

Pár hete volt a Lidl akciós újságban öntapadó fólia 10 méteres kiszerelésben.

Az vajon feltapad rendesen konyhabútorra? Átmeneti megoldás lenne, amíg lesz új bútor, de feleslegesen nem töltenénk vele az időnket, ha nem tapad fel rendesen, leválik stb.

Használta már valaki hasonló célra, bevált?

2023. szept. 19. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Törvényszerű, hogy a sarkánál felváljon, alámenjen a por és utána már csak idő kérdése a teljes leválás.
2023. szept. 19. 23:52
 2/4 anonim válasza:
79%
Én (ugyan nem aldis) famintás fóliát vettem a festékboltban. Nappaliban húztam be vele szekrény elemeket. Kitűnő! A szélek ne essenek a bútorlap sarkára! Nagyobbat kell vágni mint a szekrény ajtó.Számold rá az ajtólap szélességét és még plussz 1-2cm ,hogy a belső oldalon legyen a fólia széle! Nagyon alaposan tisztísd le a felületet mert bármilyen kis szösz,kosz meglátszik a fólia alatt. Az egyik felétől indulva ahogy húzod le a hordozó papírt a tapétáról úgy símítod rá a színe felől egy rongyal. Lassan ne kapkodj! Ha levegő buborék marad alatta 1-2 centit vissza lehet húzni és újra simitani. Óvatosan csináld, ha megnyúlik a tapéta nem fog jól álni sosem! Én ha végeztem hajszárítóval meg szoktam melegíteni mindenhol főleg az éleket. Ha maradt buborék tűvel megszúrhatod és kinyomkodni alóla. Sok sikert!
2023. szept. 20. 13:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szuper leírást! :)
2023. szept. 20. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Dc fix fóliák közül válogass, szuper lesz.
2023. szept. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!