Inox gáztűzhelyre öntapadós fólia?
Figyelt kérdés
Teljesen új szürke színű gáztűzhelyemet belülről zsiroldóztam .... Ami persze alul kifolyt , és nem vettem észre. Jól meg is marta alul a szürke részt. Nyilván azon kívül hogy az őrület határán vagyok , szeretném valahogy "helyrehozni" a lehetetlent. Olvastam foliarol, a kérdésem az lenne hogy van-e valaki esetleg, aki hasonlóképpen járt ,és fóliával sikerült eltűntetnie ? És ha igen , honnan tudok olyan fóliát szerezni? Köszönöm a válaszokat előre is.2023. jún. 5. 07:06
1/3 A kérdező kommentje:
Öntapadós fóliara gondolok..
2023. jún. 5. 07:07
2/3 A kérdező kommentje:
Ja már írtam felül 😂 bocsánat de szét vet az ideg !!!!!!
2023. jún. 5. 07:09
3/3 anonim válasza:
Hát alul már nem akkora a hő, de én csak alumínium fóliát mernék rárakni, műanyagot nem. Korábban a neten rendeltem ilyen alumínium fóliát,elég drága volt(nem annyira, mint egy tűzhely)nagyon jól tapad, jó a felülete, de nem kifejezetten szürke, hanem ezüst színű inkább. Én a tűzhely mögé tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!