Az öntapadós csempehatású falmatricák leáznának ha kádhoz ragasztanám diszperzites falra? Link És a ledcsíkok nem prolisak egy lakásba? És tényleg van ekkora fényük mint a neten?
Szerinted miért hívják csempematricának és nem pedig "diszperzites matricának"??
A megfejtéseket kérjük beküldeni "IQ" jeligére a kiadóba.
A ledcsík kb. 10 éve volt "menő".
Ma már egy cikis giccsparádé.
(Persze a prolik ízlésén nem könnyű változtatni.)
1. Mert csempének nez ki. Nem azerr mert csak csempére ragaszthato. A leírásában is benne van hogy tiszta száraz zsirmentes feluletre kell ragasztani. És ennyi.
Ennyi erovel a kád mellé is ragaszthatom ha száraz éppen a fal.
A ledcsík szerintem is prolis. Csak nem értem mit keres a neten állmenyezetes szpotlámpás luxuskecókban is.
Ezt is sima falra ragasztják és vizcseppes ha lapozol tehát lehet vizlepergető
Kérdező!
Te egy akkora szerencsétlenség vagy, hogy az már fáj.
A csempematrica az öntapadós -mint írtad is a kérdésedben- ezért legjobban egy csempére ragad. Persze ragaszthatod a falra is ha nem cél, hogy egy hétnél is tovább maradjon ott.
A 4-es válaszodnál belinkelt ócska gagyi műanyag vacakra meg neked kell rákenned valamilyen tapadós nyálat, azután ragaszthatod akár a plafonra is...
Csempehatásu FALmatricát írtam.
Albérlet. Nem fogom felcsempéztetni x ezerért. Olcsóbb megoldás kéne.
Csak azért linkeltem hogy lássák hogy FALRÓL írok, nem csempére ragasztanám.
És az is matrica, nem kell rá ragasztó. Elvileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!