Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az öntapadós csempehatású...

Az öntapadós csempehatású falmatricák leáznának ha kádhoz ragasztanám diszperzites falra? Link És a ledcsíkok nem prolisak egy lakásba? És tényleg van ekkora fényük mint a neten?

Figyelt kérdés

[link]

Ledcsík:

[link]

Ledcsík fényhatás a neten

[link]

#ledcsík #csempe matrica
2022. okt. 8. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Arrogáns és még öngólt is rúg!

Oda van írva, hogy öntapadó, akkor miért kellene hozzá ragasztó? Mindegyik csempematrica felragasztható száraz, nem porózus felületre is! Nálam is falfelületre lett ragasztva, 8 éve a helyén van!

Nem tudom, hogy proli dolog-e a LED csík, tőlünk rengetegen kérik a kiépítését, egészen elképesztő ötletekkel, amitől ketté áll a hajam és nem is bánnám, ha igazatok lenne és kikopna a divatból. Oldalfalakra, mennyezetre, süllyesztve, fürdőszobákban csempe közé süllyesztve, lépcsőkre, épített (gipszkarton) indirekt világítókba stb.

Szerintem egy praktikus dolog, homogén a megvilágítás alatta, ellenben bármilyen lámpával/led panellel, ahol több panellel/lámpával tudsz csak elérni közel homogén megvilágítást. Hogy szép vagy sem, az egy másik kérdés, azonban a tökéletes megvilágítás egy teljesen más érzést, kényelmet bír adni. Az ilyen mindenféle színű megvilágításnak én sem látom sok értelmét és én is ízléstelennek tartom, nem bordélyház és nem kirakat az ember otthona, ez az egyik oka, a másik oka pedig ha RGB szalag, akkor bizton állíthatom, hogy az első hetekben b.szkodod a színét ide-oda, ilyen olyan, aztán megunod és beállítod egy színre és úgy marad. Ez olyan helyre jó, amit mutogatsz! Nem az otthonodba! Amit mutogatsz, ahol vendégeket fogadsz az a nyaraló, a jacht, ilyesmi... Talán az is közre játszhat a megítélésében, hogy sok esetben nem megfelelő helyre kerül! Értsd ezt úgy, hogy asszony látta a neten, megtetszett neki, férfi fejet hajt természetesen (másból sem áll az életünk), hogy akkor legyen az okvetlen és a megvalósítás sem úgy sikerült, ahogy azt a neten látta és az egész épület atmoszférája is k...ra távol esik annak az épületnek az atomszférájától, amit látott. Oda illet, hozzá nem illik. Olyan ez, mint volt az a divat, hogy a nők fotózták és feltöltötték az elcseszett, otthon készült tortáikat szemben a cukrászatban készültekkel... Ezt akartam --> ilyen lett!

2022. okt. 9. 09:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Itt irták azt hogy lehet kéne rákennem vmit.

En tisztában vagyok azzal hogy öntapadó! Az első szó a kérdésben!

A ledszalagot még átgondolom, mert nappal szinte úgy sem látszana(nincsenek sötétebb helyek), éjszakára meg nekem nem kell.

2022. okt. 9. 10:01
 13/14 anonim válasza:
Nekünk a sima falon van konyhában matrica. Víz nem éri ugyan, de nagyon rátapadt, fent van már egy éve.
2022. okt. 9. 14:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Akkor veszek, felragasztok 2 sorral, az kb egy huszasból megvan. (Nem a gagyi müanyagot hanem 3d csempehatásút)

És én leszek a tesztalany akkor, hogy a fürdéssel, párával mennyit bír ki.

2022. okt. 9. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!