Fürdőszobai öntapadós mintás fóliát hol tudnék venni?
Helo!
Lassan szeretném felújítani a fürdőt otthon, és találtam egy egész jó elképzelést a neten:
Az volna a kérdésem, a képen látható vagy ahhoz hasonló fehér/zöld mintás, nagy méretű fóliát honnan tudnék szerezni?
A fürdőszoba már régen kész van, csak a zuhanykabin belső részéhez szeretnék ilyesmit (vágásokat egy szikével talán én is megoldom :) ) ragasztani a meglévő fehér négyzet alapú csempékre.
foliasjuci pont hu oldalt néztem, csak nem tudom azokat lehet-e használni fürdőben, illetve ahogy átfutottam rajta, nem találtam hasonlót (világos, vidám kompozíció).
Előre is köszönöm a segítséget.
Üvegfólia néven keresgélj a neten.
A fóliák megadott szélességben,tekercsben kaphatók.
Csempére sztem nem lesz nyerő ilyesmi. Az üvegfelület nagy sima. Rámegy a fólia, lehet takarítani is.
Csempe a fuga miatt nem egyenletes, kockák, minták takarításkor feljönnek a lapokról.
Értem, akkor jobb lenne üvegfólia és azt a zuhanykabin üvegére ragasztani akkor?
Melyik felére lenne javasolt, a belső használati részre vagy a külső részre (amennyiben sima üveg, nem fagyott, stb hatású)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!