Munkalapot lehet öntapadós márvány fóliával javítani?
En most akarom a munkalapomat felujitani - most vettem a lakast - de vegul le fogom festeni, vagy ilyesmi. Kiglettelem es lefestem. Gondoltam a foliazasra, de hosszas utanajaras utan en is erre jutottam h igazabol se nem hoallo, se nem vizallo, megfogja a kiborult kavezacc, a, zsirfolt stb.
Nalam az a gond h az elozo tulaj egyberagasztott pultot, also, felso elemet, fa falburkolatot, es ahhoz h a munkalapot kicsereljem, folulrol meg kell bontani az egeszet, es jon a falburkolattal a fal is, minden is..
En most maranyos hatasu festesben gondolkozom, vagy harzo vizallo lakkozassal a tetejen, vagy egy reteg epoxy-val. De meg gondolkozom rajta mi legyen.
Mondjuk azt neztem h amugy kb olcsobb lecserelni a pultot, mintha megvenned ezeket a festekeket meg lakkokat. Nekem muszaj lefestenem vagy vmit csinalni vele, mert jelenleg kibontani nem tudom. Akkor kuka az egesz konyha, ha bontok.
Lattam amugy olyan megoldast ist, hogy ketszinu barna festekbol faerezet festovel faerezetet is lehet festeni akar. Granit hatasut is lehet festessel elerni, marvany hatasut stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!